Jag skulle behöva en tidsmaskin

Jag satt och prata med en gamal klasskompis på telefonen för en stund sedan. Vi hade så himla mycket och prata om jag tror vi pratatde en timme kanske, det enda vårat samtal handlade om var gamla minnen. Han kom på så många bra saker som jag nästan glömt, men han påminde mig nu.
Vissa saker skulle man bara vilja kunna spola tillbaka och göra om. Jag önskar det fans en tidsmaskin så man kunde åka tillbaka i tiden till allt roligt som man minns och vill uppleva en gång till för att förstärka sina minnen så att man inte glömmer dom.
Det var sjukt kul att få bolla massvis med minnen mellan varann, vi mindes verkligen tillbaka på allt.
Nu har han flyttat till en annan stad så vi kan inte ses så ofta längre. Det är lite synd men jag fick äntligen träffa han på lovet det var sjukt kul. Vi har exakt samma galna humor det är det som är så prefekt bra för man har aldrig tråkigt när man är med han...



Om jag skulle få åka tillbaka i tiden en gång skulle jag resa tillbaka 2 år. Men vad det är jag skulle vilja åka tillbaka till det får ni inte veta det får bli min och min gamle väns hemlighet ;)

Men nu ska jag sova för klockan börja bli ganska mycker ha det så bra sötnosar
Puss o kram



Inlåst - bra gjort tv4!

Hallå
Idag har det varit en ganska så lugn dag. Det enda som har varit riktigt jobbigt är att jag missade ett läkarbesök som jag hade mitt på dan idag och det hade jag glömt bort (klantigt av mig!) så nu när jag kom på det blev jag lite sur. Men jag hoppas på att jag kan boka en ny tid imorgon..

Något speciellt har det inte hänt idag var på stan en stund på eftermiddan med Isabelle. Efter stan åkte Isabelle och jag hem till Elin och tog det bara lugnt. Vi tittade på Mammas pojkar och Inlåst
Jag har blivit helt besatt av Inlåst jag har tittat på varenda program som har vissats på tv. Klockan torsdag klockan nio varje vecka har jag suttit fast klistrad framför tv-rutan. Jag tycker det är en otroligt bra chans för killarna som får vara med i programet och kanske få en mer positiv ställning på livet..Super bra gjort av tv4 tycker jag, ett stort plus och en stjärna i kanten får tv4 av mig! :D




Men ha det så bra så länge älsklingar

Puss o kram


Thailand



Jag hittade ett gamalt klipp sen Thailand tyckte att klippet var lite roligt så var tvungen att lägga in den.
Vi var och snorklade i ett jättefint korallrev utanför en ö som heter koh kood.
Det är jag i orange flyttväst och grönt syklopp. Jag skrek för att det var så himla många små fiskar som pickade på mig. Pappa stod och matade dom ovanför mig och mamma så att dom skulle komma ditt.
Ser ni fiskarna i vattnet ? ;)

haha men nu ska jag gå och lägga mig att sova...
Puss o kram


Höstlovets naktdelar...

Jag tänkte på en grej förut..
Alla elver som går i en skola längtar enormt mycket till höslovet (inc jag)
men alla lov som man har kan också bli en ganska stressig proces.
Varför?
Jo för att när man är ledig från skolan vill man hinna med så mycket som man bara kan för att få ut så mycket som möjligt av sin ledighet. Men det är egentligen inte det som är meningen med att ha lov. Man ska vila upp sig och vara pigg och glad sedan när skolan börjar igen.

Jag kan säga att mitt höstlov har varit ganska så fullbokad med masvis med skoj. Men jag har även gått emot min egen hälsa. Jag har varit ute med mina kompisar fast jag egentligen inte orkar. Varit uppe sent och klivit upp tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Det är bara några exempel på vad man kan gör för fel.

Inte bara nog med det mamma,pappa och kanske andra i familjen blir drabbade om man aldrig är hemma och dom tjatar på att du ska komma hem, men du vägrar för du ska göra det du vill, för det är ditt lov! men du blir ovän med familjen för dom tycker du är egoistisk och bara tänker på dig själv och inte på dom där hemma...
haha jag vet inte men jag kan föreställa mig att det mycket väl kan gå till så i en familj..

Så mitt råd är att ta ledigt från alla aktiviteter en dag och var hemma med familjen och vila upp dig, det mår både du och din familj bra av! :)




Puss o kram




Höstlov - Tisdag

Hej bloggen!
Idag är jag super trött, sov super dåligt i natt. Vill ni veta varför ?
Jo min underbara pojkvän, som inte är så underbar när det gäller att sova med han för han snarkar,gistrar tänder och vrider och vänder på sig hela tiden. Jag sov nästan ingenting i natt, men samtidigt är det värt det också för ju mer tid jag få spendera med calle ju bättre mår jag!
nog pratat om det
Idag har jag varit på stan först med calle och hans kompisar sedan med mina kompisar.
Jag,Isabelle och julia gick och fika på Tant Anki och Fröken Sara. Alla tre beställde en chailatte var .... usch vad dom var äckliga jag tänker inte gå ditt någon fler gång om jag är sugen på en chailatte.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Malin och Carl

Nu sitter jag och fördriver tiden, jag ska åka in till stan och träffa Isabelle och Julia klockan elva men klockan är bara nio en så länge. Så jag kanske sätter mig och tittar på en film för att tiden ska gå lite fortare.

Puss o kram


Jag har hittat min grej

konstigt nog har jag hittat något jag verkligen tycker är roligt, och kan ni gissa vad det är för något ?
Jo designa/sy kläder.
Jag sydde en jätte söt kläning till Astrid på slöjden och sedan dess har jag fått lust och sy mer och det är skit kul och har skissat två nya grejer som jag ska börja sy nu till veckan.


Klänningen som Jag sytt till Astrid :) Vad tycks ?

Jag tycker att det är skit kul att jag fått en ny hobby, och det är tur att jag har en mamma som alltid har älskat att sy, hon sydde sin egna bröllopsklänning (den är grymt fin). För nu har vi lixom allt man behöver för att kunna sy kläder. Symaskin,nålar,måttband,tyger m.m

men nu tänkte jag sova ha det så bra alla
Puss o kram


Yes skola !

Idag fick jag komma tillbaka till skolan. Det var riktigt kul.
Jag vet inte men det händer alltid många roliga saker under en skoldag i klass 9A på Höglundaskolan i Sundsvall.
Saker som hänt idag kanske inte riktigt passar sig att nämna här på bloggen men ni får nöja er med att höra att vi har bra dagar i skolan.


Jag är på strålande humör idag

Jag vet inte om det har hänt så mycket mer men jag har kännt mig jättetrött hela dagen, jag tror att det kan bero på pencilinet för man kan känna sig lite hängig av det. Det är precis vad jag gör, typ som att jag inte har något skelett alls kvar i kroppen. Helt slö känner jag mig!

Imorgon är det torsdag och långdag, ska göra ett biologi prov vilket jag hoppas att det kommer gå bra. Men det känns helt lugn.

Men nu ska jag krypa ner i sängen sova
puss o kram


Trött på att vara hemma!


Jag vill till skolan eller bara kunna vara ute och göra saker. Det enda jag kan göra är att ligga hemma framför tv och titta på något kärleksfilm man sett hundra gånger innan, men man vill se den igen bara för att man vill fantisera sig om den romatiska kärleken.

Igår åt jag samanlagt 5 tabletter
2 st pencelin tabletter
1 st p-piller
2 st alvedon
Idag har jag bara ätit

2 st pencelin tabletter (än så länge)

Jag ska tvinga min gulliga stora syster att vi kan åka in till stan och käka mat eller något för jag känner att jag måste få komma bort från huset ett tag annars kommer jag få isoleringssjukan.


Har pluggat lite svenska idag vilket jag känner mig väldigt stolt över, för att när man har feber brukar man inte vara på bästa humöret för att plugga. Men jag skulle också behövt plugga lite biologi också om nervsystemet för att vi hade gentligen prov idag som jag missade pga sjukdom!

Men nu ska jag försöka döda min sjukdom igen om tänka possitiva tankar, då kanske jag blir friskare fortare...
Puss o kram


Jag är så trött på att vara jag!

I söndags kväll innan jag skulle gå och sova la jag mig ner och kände mig jätte glad. Nu skulle jag äntligen få gå till skolan och träffa alla kompisar igen. För nu hade jag blivit helt frisk. Min glädje höl inte särskilt länge när jag vaknade av smärta i magen gick på toa och kissa och som jag förstod så kissade jag BLOD usch vad ont. Jag brast ut i gråt Varför ska jag aldrig få må bra? varför ska jag alla få vara frisk och kunna gå i skolan? jag var vansinigt arg och ledsen. Jag kände att jag var tvungen att gå till skolan för hela förra veckan var jag hemma från skolan. 
Mamma ringde till vårdcentralen och fick en tid. Vi åkte dit och precis som jag hade misstänkt hade jag urinvägsinfektion jag fick pencelin så jag äter nu tablett. Nu senare ikväll har jag fått feber också.
En sak som är klar är att ''gud'' måste hata mig efter som att jag aldrig på må 100 procent bra.
Jag var så himla lycklig att jag precis hade blivit frisk och då ska helvetet bryta lös igen.

JAG VILL VARA FRISK NÅGON GÅNG!!!
Men nu måste jag sova så jag kan krya på mig hoppas ni har bättre tur än vad jag har!
Puss o kram


Videoklipp



Här är några små klipp sen helgen i Stockholm med RBUF.
Puss o kram



Hemma igen

Nu är jag hemma från stockholm eller jag kom igentligen hem i söndags men har inte haft ork att skriva något inlägg för har varit fruktansvärt trött och har kommit hem med en sjukdom sedan helgen. Det var jätte läskigt för i måndags gick jag till skolan kämpade mig upp ur sängen fast att jag egentligen inte ville. Men jag kände att jag behövde gå till skolan. Men det läskiga var att jag såg suddigt typ som om man sätter på sig ett par glasögon fast man inte behöver några så suddigt var det. Och jag var jätte skakig om bennen. Men jag tänkte att det skulle säkert gå över fort men det gick inte över.. Så till slut fick mamma komma och hämta mig från skolan och skjutsa hem mig för jag mådde skit dåligt. Och när jag kom hem sov jag från 13.00-16.00 och efter middag 18.00 sov jag en timme så något fel var det på mig för jag kan inte sova så där mycket i vanliga fall..

Nu är det tisdag och mår lite bättre ser helt bra igen men är fortfarande lite skakig i bennen ska till skolan imorgon en lektion för vi har ett matte prov som jag inte vill missa så jag ska åka ditt och göra provet sedan ska jag hem igen. Jag ville gå hela dagen men jag fick inte för mamma för hon vill att jag blir 100 % frisk innan jag åker till skolan för hon har pratat med en sjuksköterska som tydligen har sagt det.






Men nu måste jag sova jag hoppas jag är mycket bättre till imorgon så att jag klara provet med glans
Puss o kram


P.S I love you

Jag har sett en underbar film P.S I love you  super gullig film. Jag grinade nästan hela filmen..
Om man känner för att grinna är det en bra film att titta på. Redan från första scenen börjar filmen att verka intressant. Det handlar om en man och en kvinna som är gift, ett perfekt par som verkligen älskar varann.
Men mannen dör och kvinnan blir förtvivlad men efter ett tag börjar hon få massa brev från sin döda man. Han ordnade massa brev till henne innan han dog som skulle kunna få henne att gå vidare i livet utan honom.

Huvudrollerna spelas av Hilary Swank och Gerard Butler



Ett måste att se någon gång i livet!

Men nu ska jag packa för jag åker tåg till stockholm imorgon tänkte ta med mig kameran och knäppa lite kort och kanske filma ett klipp som jag kan lägga in på bloggen :)
Måste hinna packa klart innan Calle kommer.
Ha det så bra i helgen.
Puss o kram


stockholm på fredag..

Det är så himla trist att plugga! Sitter just nu och pluggar samhällsekonomi det är skit tråkigt just nu för jag är jätte trött vill bara ut och springa eller gå lång promenad så jag kan bli lite pigg.Idag var det några töntiga idioter som kastade en stinkbomb på skolan som luktade skit illa det gick inte att vistas inomhus.

På fredag blir det stockholm med rbuf. Jag tror det kommer bli jättekul tåget går strax efter 12 på fredag. Kommer hem vid 7-tiden på söndag.



Ha det så bra så länge
Puss o kram


The holiday

Jag sitter framför tv med syster och vänta på att mamma ska komma ner.
Vi sitter och tittar på the holiday. En sjukt mysig film med Cameron Diaz,Kate Winslet, Jude Law och Jack Black
Det handlar om två kvinnor som är trött på sina liv och dom tycker inte att dom har en andledning till att fira jul hemma. Så dom byter hus med varandra. Men dom har aldrig träffats utan dom byter sitt hus med en total främlig.
Jag tycker det är en charmig kärleks historia. Lite speciell men väldigt bra.
Den är värld att offra en lördagskväll hemma framför tv och mysa.
,


Men nu ska jag titta färdigt :)
puss o kram

//

Mys kväll med tjejerna

Igår var jag och sötnosarna ute och käkade på Bite Line det var riktigt mysigt och riktigt gott!
Efter bite line var vi ute ett bra tag och kollade om det var några människor ute men det var det nästan inte och det är inte så konstigt för det var riktigt kalt ute igår. Men vi åkte i alla fall med en kompis hem till han och tittade på hans söta hund. :)







Nu ska jag åka till elin och ha mys kväll men henne och isabelle
ha det så bra så länge
puss o kram
/meriksson


RSS 2.0