tankar stör din vardag

När man når en viss ålder börjar man fundera väldigt mycket på olika saker. Det kan vara precis vad som hellst. Stora saker , små saker. Det konstiga är att man tänker på saker som gör atomatiskt att man mår dåligt. Hjärnan kan göra om värkligheten till nått helt annat som man själv sen tror är rätt. Mamma som alltid fanns där och var så snäll och förstående har nu förvandlas till ett elakt monster som man önskade bara försvan ibland. Dom söta små syskonen som du alltid tog dig tid och lekte med är nu skällande hundar som du fängslar i kopel så fort dom kommer i din närhet.. Jag tror att det är i typiskt tonåren man måste gå igenom det här. och jag kan lova er alla ni kommer över det och när den dagen kommer blir det en av era lyckligaste dagar i era liv!





/meriksson

still samt liv

I bland kan man känna sig helt förtvivlad över att man tycker att livet står still.
Jag känner så, det är samma sak varje dag, varje vecka, varje måndad. Man kliver upp tidigt gå till skolan när man kommer hem sitter man vid datorn och försöker sen plugga. Går och lägger sig en hyffsad tid sen ska man upp tidigt igen och till skolan. På hegerna träffar man sina närmaste vänner för att hitta på nått skoj gå på bio eller ha mys kväll men godis och chips och titta på filmen man hyrt. Visst det finns inget bättre än att mysa med sina allra bästa vänner. Men jag behöver mer spänning i mitt liv. Om jag skulle få bestämma själv hur jag skulle vilja leva mitt liv så skulle jag bo på andra sidan jorden nu. Jag vill ha ett riktigt äventyr. Jag vill resa runt joren. Jag kan bli helt galen av att bara sitta hemma och inte göra nånting alls en kväll. Men livet går väl ut på det också. Men jag hoppas värkligen att min dröm kan slå in nån dag för det skulle vara riktigt häftigt att få resa runt jorden. Men det gäller att hålla ihop tummarna och tro på sinna drömmar då brukar dom ofta slå in! =)

/meriksson

sjuk

Usch fy blä!
Nu har man fått magsjuka . känner mig inge kry alls. Låg i sängen hela kvällen igår och har legat i sängen hela dan idah också. I morgon blir jag nog hemma också för jag är inte kry än och då är det dumt och gå på skolan och smitta alla andra :(

puss o kram

se framåt ...

När det gamla kommer tillbaka
Finns det bara en väg ut...
Se framåt




:(

Sommar längtan


Det var ett tag sen jag skrev nu men jag tycker inte riktigt att jag hinner med de.
Just nu måste jag bara tala um hur mycket jag längat till sommaren. jag hålle rpå spriker så mycket vill jag ha sommar. jag och Olivia håller reda på att planera sommaren. Sommaren 2008 var tyvärr ganska lång tråkig. Så vi vill planera i förväg för 2009 ska bli en sommar att minnas livet ut. Vi ska förmodligen åka ner till skåne i sommar och bo hos Olivias mammas bästa kill kompis. Han har ett eget stall med ca 20 hästar =D det tycker jag ska bli en otroligt rolig upplevelse och det är ju så extremt fint i skåne. Vi hoppas också på att få åka till grönalund eller liseberg i sommar :)..
Vi kanske också ska åka upp till norrland nånting. Jag hoppas det blir så!
Man kommer ju ha moppe körkort i sommar så då kan man ju ta sig vart man vill också det kommer kännas väldigt skönt.
Jag längtar så jag dör till gatufesten förra året kunde jag bara gå på onsdan ( vilken är den tråkigaste dan) för våra släktingar från storvik var här så jag var tvungen att umgås med dom.
Men i sommar ska jag ha tre dagars kort ! =D

Men det är bara och gå och vänta förr eller senare kommer ju sommaren och tills des ska jag föröka ha så kul som möjligt i snön.
Puss o kram sköt om er ♥

Idrotten


lollamosse.youtube.com



Kolla in mina och Lolles videosar på youtube

Finlåt


Det här måste ju bara vara den finnaste låten som finns. I alla fall så är den väldigt sorlig.
Fast på slutet av låten blir den lite mer stressigare.. då är den inte lika bra .

:D

Oj vad det har hänt mycket på sista tiden. Jag kan säga att nyårs afton var super bra :)!
Jag fick veta att vi är ett helt gäng som ska åka upp till fjällen v.14 det ska bli riktigt kul!
Ja och så har man blivit fri från ett förhållande också. 
Jag har köpt jätte mycket fina nya grejer =D är skit glad för jag har fått en play station 3 !!!

Resten av lovet ska jag bara ha massa skoj har jag bestämt ;)
men jag ska nog sova nu ha de så bra allihoppa
puss o kram :)


RSS 2.0