youtube





Ett roligt klipp från skolan kolla gärna in det!

Sen glöm inte dom andra videosar jag och Lolla har lagt ut!
www.youtube.com/user/lollamosse

sommar!

Jag vill ha sommar nu! Jag längtar så jag dör..Visst vintern har varit skit mysig , men jag är en sommar människa och så är det bara. När man får ligga på stranden och känna hur det bränner på ryggen av solen och höra vågorna som åker in mot land... Haha men ni fattar vad jag menar.

Förra sommaren hade jag vädigt mysiga stönder med underbara människor. Men jag tycker jag sov bort de mesta av tiden. Nu i sommar ska jag kliva upp tidigt så jag inte sover bort sommaren. Sommaren 07 måste ändå ha varit bästa året hitils! jag hoppas 09 slår det året..


Tjingeling string!



/meriksson

                                                                                                                   


Mamma 45 år

Grattis till mamma som idag fyller 45 år.

Jag vill tala om för dig att jag älskar dig grymt mycket!
Du finns alltid här för mig
och ställer upp för mig i alla lägen
Tack för att du finns /


din dotter malin

fett men skoj

Gud vad veckorna gåår fort! Jag hinner knappt blinka äns och så är det en ny helg. Jag har så himla kul på helgerna nu. Det kunde nog inte bli bättre.. Jag hoppas lördagen blir fylld med massa skoj. För det har jag värkligen förväntan för.

Kolla gärna in min och Lollas videosar på youtube:
youtube.com/user/lollamosse

Hade så bra puss o kram




/meriksson

shit

oj oj oj oj oj oj oj oj xD

sprutor

Hej hop!
Igår tog jag 2 sprutor. Jag har aldrig riktigt varit en som person som är rädd för att ta sprutor.
Jag skulle ta hepatit- A och livmodershalscanser sprutan. Först tog sköterskan i vänster arm ( hepatii - A) den kändes inget alls absolut ingenting sen tog hon i höger arm. Och det ska jag säga var den värsta sprutan jag tagit. Själva sticket kändes igenting men de var medlet som hon sprutade in som sved så himla mycke. Jag kände hur svag jag blev i bennen jag fick nästan tårrar i ögonen så ont gjorde de. Det känns lite gruv samt att man måste ta två sånna till sprutor. Men jag tycker ändå att man ska ta sprutorna det är värt det. Så slipper man kanske bli sjuk...

/meriksson

RSS 2.0