På söndag gäller det..


Ändade planer. Det var igentligen tänkt att vi skulle åka på fredag men vi åker påsöndag vilket jag tycker är väldigt skönt så kan jag vara hemma över helgen och umgås med friendsen.
Om ni glömt så ä det lycksele jag ska till.
Hoppas det blir en trevlig resa, men de tror jag nog. Vi får se hur länge jag stanar har inte riktigt bestämmt mig än.
Har så klart mobilen med mig såjag är kontakt bar i fall ni har nått på hjärtat.
Eller så går det bra och ringa om man bara vill prata om en massa skit. ( jag älskar att snacka i tele)

Syns när jag kommer hem puss och kram ha det så bra !
/meriksson


En Torsdag

Ligger hemma i sängen vilket jag mesta delan av den här torsdagen har gjort.
Det är trist väder idag. Regnar gör det nu klockan är kvart över 8 på kvällen och har känt mig trött mest hela dan har inte orkat gjort nått speciellt tänkte åka in till stan och träffa Elsa men det var för jobbigt och sätta sig på moppen och köra.
Så jag bestämmde mig för att bara vara hemma. Ikväll ska  jag,mamma,pappa och Ida se på baksmällen. Jag har sett den på bio men nu ska vi se den hemma jag är den ända som sett den av dom menden är så grymt bra skulle kunna se den om och om igen! :D

puss o kram
ha ett bra liv...
/meriksson ♥

En fredag

Idag har jag planerat att vara med mys Elsa på dan. Eller dan och dan det är snart efter middag x)
Vi ska bada käka glass och bara ha den skönt.
Ikväll blir det nog grillning och mys i sidsjön. Nån som har lust att vara med så är det bara komma ditt. Alla som vill är bjudna xD
Sedan i morgon blir det bus ;) ni förstår säkert vad jag menar..
Nästa helg åker jag till Lycksele så då kommer jag alltså inte vara tillgänglig om nån hade tänkt hitta på nått. Men jag har telefonen med mig så de är bara ringa om ni har nått på hjärtat.
Är lite förväntansfull inför resan efter som att det var ett himla bra tag sen jag var där. Över ett år sen . Men de lär vara sig likt. Vet ej hur länge jag blir där. Jag åker väl hem när jag lessnat helt enkelt. Men det blir väl inte allt för lång tid skulle jag tro.

Men nu ska jag byta till bikini, Ha de så bra alla vänner
Puss o kram
/meriksson ♥

Hemma från årets semester!

Hej Hej.
Nu är jag hemma igen från en 8 nätters resa. Ja jag kan nog säga att vi har haft en väldigt oturlig resa. Jag önskar att vi kunde åtminstånde säga '' Vi hade i alla fall tur med vädret'' men inte äns de hade vi mesta delan av tiden regnade det. Så mycket bada har det inte blivit av.
Första natten på vår resa tillbringade vi i Norrköping hos några bekanta. Sedan skulle vi sätta spår mot Öland. Men vilket inte våran bil kände för. För 10 mil från Öland går bil ''jäveln'' sunder. Jaha nu då ? Vi var rent ut sagt fast i ockarshamn och tog oss inte någonstans. Det fanns inte speciellt mycket och göra i Osckarshamn och det var ju inte ditt vi ville..
Skulle våran semester sluta här?
Nej , mamma och pappa fick köpa en ny bil helt enkelt. Och den andra bilen fick tillbringa sin semester på en bilverksta.
Nu med den nya bilen kunde vi fortsätta våran resa till Ölanda.

På Öland var det jätte fint och mycket intressant att titta på men som sagt när man kommer till Öland förväntar man sig ofta bada mycket i havet. Vilket inte vi gjorde för att det regnade mesta delen av hela resan. Jag badade bara två gånger på hela resan. Men istället åkte vi och titta på slott,trollskog,berömda fyrer och STORA väderkvarnar.
Våran andra bil blev lagad så vi fick köra två bilar hem.
Så på våran parkering hemma står just nu:
- 3 Bilar
- 3 Motorcyklar
- 1 Mopped
- 1 Husvagn

Lite väl mycket fordon kanske x)
Men de är i alla fall väldigt skönt att  få vara hemma för har verkligen längtat hem!!! :D
puss o kram
/meriksson
p.s bilder kommer sedan

RSS 2.0