Nyårsafton

På årets sista fest ska jag vara sjuk..
Det är nyårsafton idag och jag har 38 grader i feber. Har varit sjuk i tre dagar. Jag kommer nog orka fira en stund ikväll men efter tolv slaget går jag nog hem och lägger mig efter som att jag inte vill bli ännu sämre.
Familjen ska fira hemma hos sundberg det var tänkt att jag och Isabelle skulle få åka in till stan senare på kvällen och fira där men jag får inte det eftersom att jag är sjuk, även om jag skulle få åka ikväll skulle jag inte fara iväg för jag känner mig inte alls pigg nu :/



Vill passa på att önska alla Gott Nytt År
Hoppas att alla ni får en bättre nyårsafton än mig.

Puss o kram
//

Nu tar jag nya tag

Nu har jag äntligen kommit igång med bloggen igen..
Jag vet inte varför jag slutatde skriva, men jag har haft mycket sjukdomar och mycket annat att tänka på men nu ska jag skärpa mig.

Det är lördag och det är snö storm här i sundsvall. Mamma och pappa är och ser på hockey jag hoppas dom tar sig hem sen i det busiga vädret. Storasyster Ida är uppe och lägger dom små. Vi har varit barnvakt åt våra underbara små syskon idag. Dom har varit riktigt lugna och snälla så det har inte varit några problem alls.
Jag sitter och lyssnar på en väldigt fin men ganska så deppig låt av James Horner och för er som inte vet vem han är kan jag berätta att han har skrivit låtar till bl.a Titanic. Han är grym!! :D

Nu är julen över, både bra och dåligt tycker jag..
här är några julbilder från mig ..









stora bamsekram


RSS 2.0