Ny tillverkat

Hejsan! I veckan har jag varit riktigt sjuk därför jag inte bloggat något. Men nu mår jag bättre och har gjort ett smycke och en ljuslykta som jag tänkte dela med mig av!








Det var allt för idag! Om det är någon som är mer intresserad av att höra hur jag gjort dessa så hör av er!

Puss o kram


Äntligen hemma

Idag såg jag på äntligen hemma och jag älskade lådorna/hyllrona som Karin gjorde. Vi är ofta rädda för att använda oss av färg  men hon visar på motsattsen om och om igen. Hon använder  

Här har vi ett konsverk i sig!

Här har vi insperation från ikea. http://livethemma.ikea.se/inspiration/nyhet-kvill-ornamenterade-ramar. Det här är en blogg från ikea som finns till för att inspirera folk. Det är där bilden nedan kommer ifrån.  




Vill dela med mig om den här för jag tycker det är riktig snyggt när man blandar olika typer av ramar som tillsammans bildar ett fint konstverk. Jag tycker inte att man ska hänga sina tavlor för högt upp, det kan vara bra och tänka på de ska vara i ansikshöjd. Det får en mysigare känsla. Om du vill att man ska sitta och titta på tavlorna när du sitter i en soffa eller i en fotölj så sätt tavlorna i den höjden som ditt ansikte är när när du sitter i soffan eller fotöljen.

Tänk på detta puss o kram!


Insperation från ikea..








Jag beundrar ikea för deras stil. Dom vissar att mycket grejer kan vara riktigt snyggt. Om man går in på deras hemsida www.ikea.se och kollar på deras insperation så är det bilder med mycket grejer inte direkt stillrent som många gillar utan här är det fart och fläckt. Och jag kan tycka att ikeas förslag och insperation är riktigt snyggt. Så var inte så petig, du kan ha mycket grejer (om du gör det på ett snyggt sätt). 

 

Dagens tips!

Hej på er!

Idag passade jag på att stor städa mitt rum. När jag väl håller på att städa får jag så mycket ideer om hur man skulle kunna förbättra saker och ting. Så idag har jag ställt i en ny bokhylla i mitt rum. Och gjort ordning två fina skålar med ljus och stenar. Så här kommer några tips på hur man kan göra:









Det var dagens tips. Puss o kram


Passar utmärkt på ett lyxhotell..

Det är över en vecka sedan jag skrev ett inlägg. Är ledsen för att det har blivit så men har haft så fullt upp med att tänka på annat. Jag har haft mycket i skolan, varit på auditon och min morfar har gått bort. Allt detta har skett nu i veckan så ni får förlåta mig.

Idag tänkte jag skriva och prata lite om den här bilden:


Bilden kommer från sidan http://freshome.com/

I första anblicken tänkte jag wow vilket snyggt sovrum men sedan när jag funderade en stund och försökte föreställa mig om jag skulle vilja bo i det där sovrummet dag in och dag ut. Och svaret blev nej. Det är väldigt neutrala färger så det skulle passa i princip passa alla typer av människor men inte i längden. Det passar alldeles utmärkt på ett lyxhotell men hemma hos sig själv? Nej. Varför tycker jag så?
Jo för att det är så opersonligt. Jag kanske tjatar för mycket om att ett rum ska vara personligt men det är så. Ett rum ska presentera vem du är som person då har du fått ett rum som passar idg perfekt. Man skulle kunna ordna det här rummet så att det blir personlig men som det är nu tycker jag inte att det är godkänt. Men smaken är som baken.

Puss o kram


En ny skönhet

Denna gjorde jag ikväll. Det här armandet passar mycket bra in i min kollektion. Nu kanske ni undrar. Varför ett så stort hjärta? Men då kan jag bara säga att mitt nya armband har ett budskap. Hjärtat symboliserar så klart kärlek. Hur stor kärleken är jämfört med andra saker i livet. Så är det så klart. Kärleken är större än allt annat.

 


Puss o kram


RSS 2.0