Tisdag

En super bra dag med fint väder! Idag när jag kom till skolan fick jag veta att matteprovet var fram flyttat till torsdag efter lovet! så himla skönt har känt nig stressad över det men nu får jag många fler dagar att förbereda mig inför provet. Så nu njuter jag bara över livet. Imorgon ska jag kolla på när älsklingen och en killar i klassen spelar match mot varandra, fredag en mysig frilufsdag och på kvällen fira världens finaste Amanda som fyller 18 år och på lördag mysa med HELA familjen! Nu känna det underbart att leva. Men ni börjar bigbrother så måste sluta skriva! Bilden nedan ser ni en fin snögubbe som jag och Astrid gjorde förut!

Pusspuss


Söndag

Igår på dan gick jag ut och gick runt sidsjön med calle,madde, tuwa och clifford vilket ni kan se på bilderna här nedan. Idag är det lika fint väder som igår och man blir på så bra humör då! Och mycket piggare. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och mysa med världens bästa pojkvän!

Pusspuss


Eftermiddag

Helt slut efter träning på gymet. Men det är riktigt skönt efteråt. Nu sitter jag och väntar på bussen ska hem till min älsklipngs Tuwa. Hon väntar på mig hos calle. Ikväll blir det bara hemma mys vad jag vet än så länge!

Pusspuss


Fredag

Äntligen fredag! Det känns som att helgen kommer bli hur bra som helst, vet inte varför är nog för att jag är på så bra humör idag! Just nu har vi matte c och längtar till lunchen är så himla hungrig. Men nu ska jobba skriver mer sen. Pusspuss


Seg dag

Idag började dagen med att jag försov mig. Calle har skulle ställa klockan men han hade musik på inatt så mobilen fick såklart slut på batteri. Just nu har vi rast och felicia och hanna leker "ta bort en pryl" vilket ni ser på bilden här nedan ;).

Skriver mer sedan
Pusspuss


Match dags

Hej på er!



Dagen idag har flyttit på bra. Tränade två timmar efter skolan det var riktigt skönt! Vi har bestämt att vi ska köra olika muskelgrupper och vila några muskelgrupper så att musklerna får vila i mellan åt. Det är nog det bästa!

Svenskan är inlämnad som jag gnällde om förut att jag var tvungen att plugga till. Men behövde inte skriva så mycket hemma eftersom att jag var så flitig på lektionen. Nu blir det att åka upp på gärde och se på när Calles lag spelar match. Calle får inte spela för att han fick matchstraff förra matchen för att han slogs. Så nu blir det läktaren för hans del också.

Kanske skriver mer sedan!
Pusspuss

Lill- lördag

Hej igår var jag super trött hela dagen. Därför jag inte skrev något igår. Idag har vi en kort dag i skolan bara två lektioner så efter skolan blir det träning. Sedan ska jag plugga plugga och plugga massor. Det ska jag kämpa mig igenom utan problem! Men nu ska jag koncentrera mig på uppgiften. Pussspuss


Mammas present

Dessa fick mamma av mig i födelsedags present! Självklart har jag gjort smyckena själv.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/853957/images/2012/pic_190389388.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/853957/images/2012/pic_190389943.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/853957/images/2012/pic_190390014.jpg" class="image">


Det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag Hurra Hurra Hurra!

Idag är det måndag och min underbara mamma fyller år. Ett stort grattis till henne! Denna dag har varit jättebra , när jag klev upp imorse kändes det jätte bra så jag måste ha sovit ovanligt gott idag. Ikväll blir det god mat och massa sur och mys med familjen. Ida,Stoffe,Calle och mormor är här så vi är nio som ska äta middag och fira mamma idag. Bilder på vad mamma fick kommer sedan.

pusspuss

Söndag

Vaknade vid tio idag och kände mig tröttare än någonsin. Konstigt med tanke på att jag gick och la mig innan klockan ett. Igår var jag med gamla tjejerna vi var hemma hos anna och beställde hem mat och bara pratade. En super mysig kväll med massa minnen och skratt!!! Idag ska jag inte göra så mycket annat än att bara mysa framför någon gofilm. Och ikväll börjar bigbrother och det måste jag bara se !

Bilderna idag är från igår på några underbara tjejer <3

Pusspuss

 


Lördag

Idag har jag bytt säng till rummet kommer bilder imorgon jag var dom på system kameran och det tar sådan tid och lägga in dem. Ska även göra ett inlägg snart om vad jag använder för verktyg när jag gör smycken.

Idag har jag gjort ett halsband som ni kan se här nedan. Det är en silverkedja och olika pärlor.

Puss o kram

 


Fredag

Dagen idag har varit riktigt bra! Imorse var jag och tränade en och en halv timme så skönt att starta dagen med att träna man blir så pigg då. Just nu sitter jag i Idas lägenhet med henne och kusinen Jessica och ska snart dra till en kompis i klassen och umgås med lite folk.

Pusspuss


Sköna hem

Ja!! Idag när jag kom hem så såg jag att min favorit tidning hade kommit. Jag premierar på sköna hem och nu hade den kommit blev så glad. Jag rekommenderar den starkt för den som är intresserad av inredning.


En helt vanlig torsdag

Brandlarmet går och ungdomarna blir till vilda apor! Vi har precis haft brandövning med tjut i högtalarna. Vi är tillbaka i klassrummet och vi ska jobba på en psykologi uppgift men jag kan inte för jag har ingen dator den är sönder. Så jag får roa mig med att blogga och spela spel på mobilen! Ikväll blir det massor av plugg och massa skit snack med syrran för hon kommer hem. Jippi. Saknar henne!

Skriver mer sen.
Pussspusss

 


Insperation

Tänkte ge er lite insperation så här på onsdagskvällen. Här nedan ser vi ett armband som jag gjort till mamma. Även en bild på hur jag förvarar några av mina pärlor. Har tänkt att ge ett mer utförligt inlägg om vad jag exakt använder mig av för verktyg till de olika smyckerna som jag gör. Men lådan med pärlorna är inte ens hälften av hur mycket pärlor jag har. Måste köpa fler förvaringslådor. All pärlor fick inte plats i lådan som sagt.











Hoppas ni fått lite insperation!

Trött tjej!

Kom hem runt åtta. Idag har jag gjort riskettan, varit i kyrkan för konfirmanderna hade möte och sedan var det utbildning för hos steg tre ungaledare. Det har varit en lång men ändå rolig kväll. Vi fick våra mysiga koftor idag som det står ungaledare på. De är jätte fina. Nu ska jag plugga lite historia och vänta på att Calle ska sluta sin träning så kan jag krypa ner och sova hos honom tryggt sen.

Puss o kram


Det blev en annorlunda morgon!

Idag när vi åkte in mot stan var det väldigt spårit och halt så vi fick sladd och åkte till andra körfältet och sedan ett halvt varv och in i slänten på vår sida igen. Det var riktigt läskigt och det var tur att det inte kom någon bil på andra sidan för då hade vi krockat! Men som tur var gick det bra och ingen av oss fick några skador. Men man blir så himla rädd.

Efter händelsen tränade vi yoga och det var riktigt skönt efter omständigheterna. Just nu sitter jag,Hanna och Felicia på stenstads fiket och ska käka lunch. Riktigt mysigt!

Skriver mer senare
Puss pussssss

 

 


Mitt hjärta

Denna dag är till för att man ska visa för dem man älskar att man bryr sig om dem! Så idag ska jag visa här på min blogg vad Calle betyder för mig!

Det var en helt vanlig tråkig skoldag. Eftersom att jag och två kompisar tyckte att den var så tråkig så ville vi skolka för att slippa den. Dessa ''värdefulla'' timmar ägnade vi på att åka till andra delen av stan för att en av kompisarna skulle träffa hans polare. Denna då oviktiga polare var Calle.

Även fast att vårt möte var meningslöst ville Calle ha mitt nummer. Så vad vare då jag gjorde, som gjorde att han ville ha mitt nummer? Vi tillbringade dessa timmar på att loda på hans skola för att vi inte hade något bättre för oss. Så något betydelsefullt måste jag ändå ha gjort på detta oviktiga möte. Vad det riktigt var vet jag inte.

Vårt första möte var inte så speciellt men han är väldigt speciell för mig. Du är min allra bästa vän och det finns ingen som känner mig så bra som du gör! Det allra bästa med dig är att vi har så himla roligt ihop. Så därför vill jag tillbringa denna dag med dig mitt hjärta! Och visa dig all min kärlek.

















Jag älskar dig!


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och jag började dagen med att ta lite sovmorgon. Calle och jag var uppe ganska sent igår för vi fastnade framför tvn så det behövdes. Just nu sitter vi på svenskan och snart är det lunchdags och då ska jag och mins vänner fira alla hjärtans dag på donken.. Haha det var länge sen vi var där så det är vi värda. :) ha det bra så länge.

Puss puss ❤


Inspiration

Dessa bilder nedan visar ett halsband och ett armband som jag gjort. Det söta hjärtat som hänger bakom gav jag till min pojkvännen i julklapp för att jag tyckte att den skulle passa bra på hans nya rum och det gjorde den. Det blev riktigt fint! Hoppas ni fått lite inspiration denna måndag! Puss o kram


En helt vanlig eftermiddag

Efter en timmes träning och med fluor i hela min mun åker jag hem för lite mellanmål. Är jätte hungrig efter dagens pass på golds som idag bestod utav mest ben. Senare ikväll blir det historia plugg och en titt på trean (minimodeller). Pusssss


En helt vanlig måndag

En helt vanlig måndag
Idag var det lite kämpigt att kliva upp ur sängen. Var uppe igår och tittade på Wallander med mamma, pappa och pojkvännen. (blev lite sent). Igår kom släkten och vi firade Adam för att han fyllt 9 år. Dessa bilder är innan kalaset. Och kakorna var riktigt goda!


Fix på rummet

Idag har jag äntligen piffat lite på rummet. Det jag har gjort är de ni kan se här nedan på bilderna. Blev riktigt nöjd! Min älsklings tidning som jag läser för inspiration är den på bilden. Den är riktigt bra och den passar extra bra in i mitt rum på det här numrets omslag. Nu ska jag och min kära pojkvän mysa framför tvn.

Puss o kram

 


Nu ska jag ta tag i det här!

Hej på er!

Nu ska jag börja om igen! Har en massa nya ideer och förslag att visa för er! Anledningen till att jag la bloggandet på hyllan ett tag var för att jag hittade ingen motivation. Men nu är jag på G.  

Ska blogga som vanligt om mina smycken jag gjort och andra design tips. Men kommer även börja blogga lite om min vardag: Träning,skola, pojkvännen m.m.

Hej så länge!

PUSSSS


RSS 2.0