Skrikar dagen?

HEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ!!!!
Idag är det den officiella skrikar dagen! Eller så inte...
Astrid min lillaängel trodde det i alla fall. Hon satt och skrek och skrek och skratta för att hon tyckte att hon var så himla kul! haha hon är bara för söt :)
Jag var tvungen att filma henne tillslut för att hon såg så rolig ut. Så nu tänkte jag bjuda på det roliga klippet :D





Hahaha kul va?? Men nu ska jag sova god natt

Du ligger på en strand helt själv...


Jag är less på vardagen!
Jag längtar så mycket till resan vi ska göra i Mars. Vi ska då göra en favorit i repris att åka till Thailand. Vi ska vara borta i fem veckor. Den 6 Mars-9 April. Då kommer min blogg bli en resedagbok/blogg. Så då kan ni följa min sköna vardag utomlands. En sådan vardag bör man ha hela tiden!

Föreställ er att ni ligga på en vit sandstrand, det är tomt på folk och vattnets vågor slår mot stranden. Du ligger själv på stranden i en solstol och dricker någon god paraply drink. Det enda som är stör dig är ljudet från palmerna. Ljudet av vindern som gnisslar mot palmernas blad. När du blir för varm tar du ett dopp de de varma vattnet. Det är så varmt att du nästan inte känner någon skillnad alls om du är på land eller i vattnet. Du hittar några snäckor längs vattenbrynet och tar med dig dem tillbaka till solstolen. Du har redan plockat massor med snäckor. Så många att du skulle kunna fylla en hel säck full med snäckor men du kan bara inte låta bli. De är för fina för att ligga här alldeles ensam tänker du. Det enda du behöver tänka på är dig själv att du ska ha det bra och vila.

Några bilder från förra resan! 




Låter de inte härligt?
Så ska jag få ha det nästan varje dag när jag åker till Thailand. Vi ska så klart också ha massviss med aktiviteter. Men mycket vila och mys ska vi ha!

Nu måste jag resa tillbaka till verkligheten...
puss o kram




Luciadagen

Hejhopp!
På skolan idag hade vi en mysig luciadag! Jag och några till tjejor från klassen gjorde ett jättefint pepparkakshus. Jag hoppas att våran klass vinner priset om finnaste pepparkakshuset. För vi kämpade verkligen för att få det fint ;)
Idag har jag faktiskt varit ganska så lat borde ha åkt och tränat för det har jag inte gjort på två veckor men har ont i halsen så det kändes inte som en jätta bra ide för jag vill inte att det ska bli värre. Har inte ''råd'' att bli mer sjuk just nu.
Har gjort en ganska så nyttig sak idag. Jag har kneppt julkort. Hela familjen Eriksson har knäppt ett roligt julkort. Pappa var Lucia, astrid var en kenesisk prinsessa, Adam var en bonde, mamma var en cowgirl, Ida var en katt,Tuwa var en pirat och lilla jag var ett gatubarn. Hade strulat till hela håret och målat smutsiga fläckar i ansiktet. Haha det var riktigt roligt. Vi är lite konstiga i våran familj men vi har så himla roligt när vi gör våra konstiga saker :D
Lägger in den bästa bilden sedan.
Nu ska jag titta på ett avsnitt på Paridise Hotel. Det är final vecka och jag har bara sett till avsnitt 32 så jag ligger lite efter.
Puss o kram //



Shrek - är grym

Tittade på de här underbara figurerna förut



shrek fyra var riktigt bra! haha
Jag och tecknade filmer!
Alla borde se filmen den är faktiskt riktigt bra!

Imorgon på skolan ska vi ha luciadag. Vi ska göra stor julkort och baka pepparkakshus riktigt mysigt!
Men nu har beck-filmen börjar igen.
Efter beck ska jag lägga mig ner i min grymt härliga säng!
puss o kram
//

pulkaåkning

Hej hopp!
Idag var jag,ida,jesper,astrid,adam och calle ute och åkte pulka runt elva. Det var jättekul och det gick riktigt fort nerför backarna. men efter ett tag upptäckte de små en annan brantare backe vid sidan om den andra backen som dom ville åka på. Calle för så klart tvungen att prova en branta lite farliga backen och det gjorde han med fullfart och han höl på att köra rakt in i ett träd eller det gjorde han men han han brumsa lite innan så det blev inte lika stor smäll.. hahha det var riktigt kul. Det är en typiskt grej som bara han gör!
Efter det for jag,Ida,Jesper och calle till birsta för att köpa lite julklappar. Det gick väl sådär jag köpte inte så mycket bara en present till Astrid.
och nu sitter jag framför tv och kollar på Shooter med calle och hans familj. Riktigt mysigt :)
Men nu har den börjar igen!
Ciao!
//

yeeeaaaah

Hej mina kära vänner!
Det låter som att jag ska skriva ett brev eller något.. men det känns nästan så. Jag har varit sjuk nu i snart en vecka det är därför jag inte har skrivit. Jag har inte varit så här sjuk på jätte länge. Förmodligen har det varit någon dålig influensa. Jag har haft jättehög feber, hosta,snuva, ja men allt som man kan tänkas ha..har legat och kräkts också under en hel natt och en halv dag!
Men äntligen känner jag att det börjar dra mot sitt slut. Det är Torsdag idag och jag vart sjuk i Lördags. Har fortfarande lite feber men jämfört med vad jag haft innan som känner jag mig riktigt lycklig. Har för tillfället 37.8 Det är inte mycket men inte litte heller, är fortfarande jätteförskyld. När jag vaknade i morse och tog tempen så vart jag så lycklig för i tre dagar vissade alltid tempen samma sak men nu fanns det äntligen ett tecken på att jag började att bli frisk. Jag kan inte beskriva känslan jag fick i kroppen. Även fast jag inte är hundra och har ont i huvudet och överallt så känns det anorlunda inombords vilket gör att jag känner mig starkare. Har man viljan klarar man allt brukar jag säga.

Min mamma har varit så underbart snäll mot mig när jag har varit sjuk nu i veckan. Har haft henne vid min sida hela tiden och sprungit som en idiot upp och ner för trappen hela tiden för att springa med saker åt mig jag känner mig riktigt tacksam utan henne hade jag nog varit sjuk fortfarande. Bästa medicinen är att bli ompysslad av någon för då blir man rofylld och kan slappna av till tusen (y)



Nä mina kära vänner.. Nu måste jag sova så att jag blir hundra procent frisk.
Puss o kram //

RSS 2.0