Söndag

Rensning sv jordgubbsland, teater, träna och historia plugg har denna söndag innehållit. Just nu sitter jag och försöker kämpa mig igenom historia det går väl inte så där jätte bra om jag ska vara ärlig. Mycket text och lite koncentration vad ska jag ta mig till? Går upp och gör mig en kopp kaffe så kanske jag får lite mer energi?


Torsdag


Har avklarat fyra prov på två dagar! Det tycker jag är ganska starkt jobbat, hahha. Just nu sitter jag och tittar på en as bra serie som jag varmt rekomenderar! Ringer. Den är så sjuk bra, det är en serie som passar för både tjejer och killar. Calle är lika fast i serien som jag och vi har tittat på fem avsnitt i rad ikväll. Ett riktigt Ringer maraton blev det.


Just nu väntar jag på att Calle ska göra klart sin omelett så att vi kan forsätta titta medans jag väntar får jag mumsa i mig mina vindruvor och mögelosten.

Puss o kram

Många saker att bocka av på listan

Idag har jag kämpat mig igenom nationella i Engelska B och Svenska B tal. Det känns så skönt att bocka av dessa punkter på listan så att den hela tiden minskar så att jag kan peppa inför sommarlovet. Efterskolan fick jag skynda mig hem till mina kära små skitsyskon som väntade hemma själv. Det första min lillasyster sa när jag kom innanför dörren var att ja vad bra nu blir det mat. Utan att säga hej eller någonting hon var mest intresserad av att jag skulle laga mat till henne.. Fick jätte ont i smal benet när jag var ute och gick förut. Har gått på långpromenad i tre dagar nu och det har satt sig på benhinnorna, inte så skönt. Vi får se hur bra det går att springa imorgon på orgenteringen på idrotten.



men ska se färdigt filmen som jag ser med Adam och Astrid (Nalle Puh)
Puss o kram

Tisdag kväll

Dagen har innehållit träning på golds, Italienska , repa till talet vi ska ha imorgon och fotbolls match med Madde som spelade. Nu är jag helt slut i huvudet och förbereder mig mentalt inför nationella i engelska som vi ska ha imorgon bitti (y) puss o kram


Sommarkänslor

Man vaknar upp och det är strålande sol ute. Vad kan göra en glad och piggare? Börjar få riktiga sommarkänslor nu när man vaknar upp och det är varmt när man går till bussen :D. Var ute och gick 6km igår i det fina vädret och bär jag nådde bergets topp efter lite om och men så bara njöt jag av den varma solen. Och att träna olika benövningar med så fin utsikt är inte helt fel kan jag säga! Skriver mer sen pusss


RSS 2.0