Flyger iväg!



Nu börjar det närma sig mer och mer! Imorgon är det massa avslutningsfika på vissa ämnen sedan på trosdag,fredag och måndag är vi lediga :D Så himla skänt sedan veckan efter det är det avslutning på onsdag! Dagarna kommer bara flyga iväg nu!

Nu ska jag mysa med min kärlek
puss o kram


Älskar låten!





Utan dina andetag



Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


Närmare och närmare



Nu är nationella i MatteB avklarat. Så nu kan jag bocka av det från göra listan!
Nu är det ett steg närmare sommaren! Jag längtar bara mer och mer till sommaren. Längtar mycket tillbaka till Italien. Funderar om jag ska ta en sväng till Italien i sommar också!

Men nu ska jag gå ner för vi har besök från Asien!

Puss o kram

Ett steg närmare sommarlov



Idag har vi skrivit nationella i Matte A del 2. Så nu kan jag bocka av den delen också på göra listan innan som ska vara klart innan sommaren. Nu står det bara två ynka punkter kvar och det är Matte B nationella på torsdag och diskussion på fredag kärnkraft. SÅ även fast att jag ska sitta och plugga nu tisdagmonsdag och torsdag så gör det ingenting för jag vet att nästa vecka är allt det jobbiga över.

Så nästa vecka ska jag äntligen få börja träna. Det ska bli så himla kul :D

Men nu ska jag ha NK lektion.

Puss o kram

Om väntan



Väntan! Vad är det för onödigt ord igentligen?
jag HATAR att vänta. Att vänta känns bara som att slösa bort sin tid på onödiga saker. Om någon säger till mig ''Malin vänta här'' Då tänker jag bara ''va men hallå jag? ska jag vänta? det går ju inte!''
1 minuters väntan känns som 5 minuter och 10 minutersväntan känns som 20.

Varför kom jag på precis det här? Jo för att min (nu säger jag pojkvän bara för att jag är så ''förbannad'') sa att han skulle uta och köra i skogen i 20 minuter. Då tänkte jag att 20 minuter för honom är typ 40 minuter så jag hade ingen brådska till honom. Men jag bad honom att lägga ut en nyckel i fall att. Och tur var väl det nu har det gått en timme sedan han ringde och sa att han bara skulle köra i 20 minuter. Sitter helt ensam i hans hus och kan inte göra någonting eftersom att vi ska åka och köpa mat när han kommer hem.. Nu kanske vi inte äns hinner det..

Jag får fördryga bort tiden på att plugga!
Puss o kram
p.s hoppas du slipper vänta idag!

Det finnaste på jorden det är du!

Underbara dag!

Detta inlägg och denna tanke vill jag tillbringa till min underbara kärlek Calle.
Jag älskar dig! Och du har bringat mycket glädje i mitt liv!




made by mallan





Mysiga bilder så här pass till kvällen!


Regnet droppar!



Vaknade imorse av att regnet droppade på mitt fönster. Det är ganska mysigt att ligga i sängen och höra regnet utanför. Jag drog täcket längre uoo mot halsen och myste ner mig en stund till i sängen och bara låg och lyssnade. Febern i dag har gått ner sig lite men det är fortfarande inge bra. Hade prick 38 i morse. Nu har jag tagit en ibumetin så nu är jag lite piggare.

Jag håller mina tummar för mp10 som gör nationella i matte B nu! Jag vill verkligen att det ska gå bra för dem.

Idag har jag inte gjort mycket annat än sett på film. Har kollat på letters to Juliet. Jag rekomenderar verkligen den filmen. Den är så himla mysig. Orkar inte skriva vad den handlar om men ni kan gå in och läsa det själva på internet men i alla fall filmen är ett måste den är så fin!

Ska sen titta på the notebook som också är helt fantastik den är nog till och med ännu bättre. Det har blivit mycket kärleksfilmer nu när jag är sjuk och tycker synd om mig själv. Igår kollade jag på dear John. haha

aja nu ska jag försöka få i mig lite lunch.
puss o kram


PANIK



Jag har vrål panik. Super sjuk tror att jag har dragit på mig någon influensa. Jag har skit ont i halsen, helt tept i näsan, säker öron inflamation för det värker i örat och 38 graders feber. Det är inge vidare kan inte göra annat än att ligga i sängen och tycka synd om mig själv jag orkar inte göra någonting. Skulle gå på toa förut och kände mig helt svimfärdig när jag klev upp ur sängen.

Det som är mest jobbigt är att vi har nationella imorgon i matte B och jag tvivlar starkt på att jag kommer vara frisk till det. I sånna fall skulle det behövas ett mirakel. Desutom så skulle jag behöva plugga en massa idag inför nationella imorgon men jag förstår inte hur jag ska orka med det. Jag kan knappt sitta upp!!!

Aja nu ska jag sluta tycka synd om mig och försöka sova en stund!
puss o kram


Pronto

Gammla goda tider!




Idag är det fredag och det känns jätte bra! Kan nu bocka av hela nationella i engelska. Har precis gjort speaking. Det känns skönt att ha det gjort. Och ikväll ska jag bara vad med älsklingen och mysa framför en bra film!


Imorgon blir det konfermation för att lilla söta Madde ska konfirmera sig. Det ska bli mysigt och vara med på det!

Hörs senare
puss o kram


När gränsen är nådd?

Nu är jag så slut så att jag inte vet om jag klarar av mer.. och då pratar jag förstås om skolan. Idag har vi skrivit nationella det tar en hel del på krafterna kan jag säga. Man sitter spänd hela tiden. Nu efter skolan har jag pluggat matte. Sedan klockan fyra har jag suttit med andragrandsekvationer och regler hit och dit.



Igår pluggade jag lika mycket matte och jag kan säga att i natt drömde jag bara om matte. Om mattematiska termer som rabblades i mitt huvud. Jag kan säga att jag sov inte speciellt bra alls i natt... 

Imorgon är det matteprov och på fredag är det naturkunskap. Efter fredagen kommer det kännas jättebra! Då kommer man bara kunna andas och rensa huvudet genom att tänka på annat. 

Nog om skolan vill för en minuts skull tänka på någonting annat. Det är inte så jätte lång tid kvar innan det blir spanien. Vi åker till spanien 15 Juni. Okej det är över en månad. Men den här månaden kommer gå ganska fort tror jag! Vi ska till barchelona vit inte vart riktigt och jag vet inte vad hotellet heter som vi ska bo på med det blir säkert bra. Jag åker iväg med familjen Rabbing som består utav svärfadern Anders, Svärmoddern Ewa och svärsystter Madde och såklart min kärlek Calle. Det kommer bli supermysigt!

Aja nu ska jag sluta skriva känns som att jag nu har skrivit för mycket redan om onödigt fakta ;)
Puss på er allasemmans
p.s kom ihåg att även fast att det känns tungt med skolan så tänk att hur det än går på prov eller uppgifter så lever vi vidare ändå!!!




Vinden i håret och fullfart framåt






Har precis kommit hem från en lång vår promenad i solen med min ängel!

Igår var det en underbar dag! Jag hade vinden i håret och full fart framåt. Igår körde jag motorcykel igen. Det är så fruktansvärt kul! Har lite ont i handen sen igår bara för att det är ganska jobbigt att hålla emot kopplingen hela tiden. Nog om det i helgen har jag bara tagit det lugnt. Varit med kärleken och syskonen!

Det är en jobbig vecka framöver med nationellaprov,matteprov,nkprov m.m. Men det är bara att kämpa på och ta dag för dag och hela tiden fokusera på att det snart är sommar!!!!!! Tiden går så himla fort.

Nu ska jag unna mig att se på tv och bara vila och snart mysa med kärleken.
Puss o kram
//

Jag ser allt om jag bara tittar in i dina ögon..




Härliga dag! Eftermiddagen har jag tillbringat med min familj och pluggat. Sedan i kväll kommer mittlivs kärlek hit! Vi ska dricka mitt nya te som jag köpte idag och se på bigbrother! Det kan inte bli bättre!

Och imorgon är det fredag!!! Ohja!
Vad som händer imorgon är inte riktigt bestämmt än, vi får helt enkelt se vad som händer!


avslutar kvällen med att...




En lång promis med prinsessan en timmes plugg. Avslutar kvällen med att vara irreterad! Varför kan jag tyvärr inte tala om...

puss o kram



bigbrother

Tittar på bigbrother på webben och gullar med min prinssesa Tuwa :) Det är svårt att välja en favourit i bigbrother. Men om jag måste välja vem jag tycker ska vinna så är det Simon. Han är sig själv och som den stora björnen balou.



Nu ska jag snart plugga lite kemi
puss o kram

Skoldag

Sitter nu på skolan efter att haft ett långt NK prov i engelska. Vi ska snart gå och äta lunch och sedan har vi ett långt hål. Så det är bara ringa eller smsa om ni är på stan så kan jag komma ner och säga hej :)

Puss o kram


Italienska


Sitter på Italienskan och gör en pressentation om min söta skit unge Astrid. Men jag är klar och har nu inget att göra.



Igår var jag bara hemma och myste med familjen och min stora kärlek. Ikväll blir det plugg och mys med min stora kärlek.

Hörs senare puss o kram

Bilder från kalaset











Puss o kram

RSS 2.0