En vägg med färg!

I stället för att måla din väg i en färg så tycker jag att det skulle vara super läckert med flera. Istället för att ta en vanlig tråkig färg i färgkartan som du får med dig hem. Välj istället ett helt blad och måla randigt precis som  färgerna i färgkartan. Resultatet blir en roligare vägg med olika nyanser och du får mer liv i rummet. Det är ett härligt tips från mig. Ska själv använda mig av det nästa gång jag gör om ett rum! (y)


Puss o kram

Lila och svart vilken kombination!

Jag hade funderat länge över vilken accentfärg Calle (min pojkvänn) skulle ha på sitt nya rum. Till slut bestämde faktiskt han att han ville ha lila och silvriga prynadskuddar. Sedan valde jag till ett snyggt lila överkast och jag måste säga att lila och svart är en jävulst bra kombination. Visst svart och vit passar till det flesta färger. Men det lila passar väldigt bra till ett pojkrum och lila är en sådan färg som ser ganska exklusivt ut. Så det kan jag rekomendera. Nu har även hans lillasyster målat om sin fondvägg till svart och skaffat sig lila överkast och lila prynadskuddar. Så det bevisar att lila passar lika bra till tjejer! En färg till både pojkar och flickor.

Så om ni letar efter en lyxig färg välj mörklila och blanda gärna med silver!
Ha det så bra så länge puss o kram!


Vilken lycka

Ingen bra början. Det börjar med att jag inte håller det jag lovat. Ni ska få se det jag gjort i sommar och jag ska ge er tips på hur jag har gjort men inte nu. (a)

Vilken lycka! Jag gick till brevlådan och såg att Ikea katalogen har kommit. Jag blev så glad. Så nu har jag suttit hela eftermiddagen och kikat i den och fått lite insperation. Jag är så nörd, just nu sitter jag och tittar på extrem home makover! haha


Ska kila nu puss o kram


Nytt tema!!!!!

Jag har mer eller mindre lagt ner min blogg ett tag. Nu ska jag ta tag i det igen och jag ska byta inriktning på min blogg. Varför?
Jo för att jag
under många år haft en dröm och ett intresse och jag kom på men varför gör jag inte en blogg där jag skriver om det jag brinner för. Det är ju egentligen det enda rätta.
Den har förut hetat Familj och foto. Den ska nu handla om inredning och små pyssel och lite tips och förklaringar på alla grejor jag gjort. Har hunnit med en hel del skapelser den här sommaren. Bilder och genomgång om dessa kommer imorgon!
Så nu tar vi det igen. Det här är en blogg om heminredning och småpyssel.
Hoppas ni kommer ta del av mina tips. Man klarar mer än vad man tror och många tror att det är svårare än vad det är!


Pusssssss


RSS 2.0