Nu spanien!

Nu blir det spanien!
Skriver när jag är hemma igen :)
Puss o kram

En dag att komma ihåg



Vaknar av att det är superkvavt i husvagnen. Nej jag är inte ute och reser utan jag sover i våran husvagn som står på gården för att det är alldeles för varm på mitt rum. Men i morse var det jättevarmt i husvagnen också. Snart vet jag inte vart jag kan sova utan att jag får andningsnöd på morgonen. Jag hade sådan panik att jag rusade upp ur sängen och sprang ut för att ta en nypa luft. Galen? Ja kanske.
Idag är det inget speciellt planerat på listan tror att det kanske blir bio på kung fu panda med lillebror. Det är bara fyra dagara kvar till spanien. Har dock dåliga nyheter när jag säger att datorn stannar hemma och det blir inget skrivande. Men jag tror att ni överlever i alla fall. Jag skriver så fort jag kommer hem igen.

Lite snabbt om går dagen. 50 årsfest hos morbror Benny. Det var runt 40 st och vi åt gott och hade trevligt.
Nu tänkte jag mysa lite med min älskling (Tuwa)
Pusss o krammm

Helt galen! Galen i dig!




Igår kväll hade jag det fantastiskt mysigt. Kärleken (min älskling) bjöd mig på en romantisk picknick nere vi älven. Det var så himla mysigt. Det är sådant som gör att man blir kär på nytt igen. Det som också var så sött det var att igår hade vi 2 år och 4 månader. Vilken tajming. Det var inte planerat så, men kom på det nu!













Tack för kvällen babby! Jag älskar dig


Första dagen på sommalovet



Ja vad ska man säga. Sov tills klockan var 12 sedan ringde kärleken och jag vaknade raskt. Sedan övertygade han mig om att följa med till sidsjön och bada men jag ville inte det för att jag inte hade några badkläder. Men han fick som han ville till slut. Så från klockan ett har jag suttit vid en brygga vid sidsjön med en grupp om 8 personer. Nu ska jag ta bussen hem (as jobbigt) och hjälpa till och städa hade jag tänkt. För på torsdagar är det städar dag. Det som är bra med den här dagen är att det är så himla fint väder ute så det ger en extra skön start på sommarlovet.

Calle och Anton står och mixar ihop någon lunch vi får se vad det blir. Med dem vet man aldrig..




Genom eld och vatten

Hamra och mäta. Det har varit eftermiddans nöje. Det är skönt och roligt att få göra något man inte gör så ofta tex bygga en altan. Jag är ganska duktig på det måste jag säga. ;)

Igår planterade jag blommor och morötter i det sista landet. Det ska bli kul och se om det blir något. Passade på eftersom att vi grävde för den ny altanen och där var den bra sandjord som jag flyttade till det andra landet eftersom att morötter tycker om sandig jord.

Nu ska jag mysa med älskling eftersom att han precis kom.
Ha en fortsatt trevlig kväll!




Sommar sommar och sol



Det känns verkligen som sommar nu!

Idag har jag varit duktigt och rensat jordgubbslandet. Jag flyttade några plantor från det gamla landet till ett till land. Det känns så skönt och roligt att få pyssla lite. Igår satte jag massor med blommor i olika krukor. Så nu är det väldigt fint ute på gården. Längtar nästan tills att jag får rensa jordgubbslandet nere i stugan också! Haha.
Om inte annat kommer jag vara väldigt stolt sedan när vi får jorgubbar att det är jag som sköt om dem.
Sommar sommar det känns konsigt att vi ska till skolan på tisdag jag har nästan tagit sommarlov nu det känns som att det är sommarlov.

Jag vet inte om jag har skrivit om det förut. Jag kanske har missat det, men vi har köpt morfars sommarstuga som ligger nere vid älven i grenforsen. Det är en jättemysig stuga. Så det är där jag kommer tillbringa mina dagar i sommar. Kommer förmodligen att bo där nere!

Men nu ska jag titta lite på bigbrother som jag har missat.


Det positiva i livet



Sitter nu ute i den fina naturen och försöker tänka på det positiva i livet. Det är inte så ofta vi brukar göra det. Och det är väldigt synd. För varje gång vi känner oss hängiga av olika anledningar glömmer vi att tänka på alla bra saker som finns i våra liv. Nu låter jag värsta poetisk men det är en sån sak som bara kommer upp i mitt huvud när jag sitter ut och tittar när solen går ner och hör fåglarna kvittra. Jag hoppas ni tänker på det positiva i livet när ni bara känner er allmänt less!

 

RSS 2.0