Unerbara dag!

Idag är det dags att säga farväl till april och välkomna maj! Det är valborg. Kvällen spenderas med mina härliga vänner.

Gårdagen var jättemysig. Förutom att vi har två tårtor kvar, en kladdkaka, chokladbollar, och jätte mycket dricka. Gästerna var väldigt dåliga på att äta. Efter fikat spelade vi twister bilder kommer sedan. Det var kul att se på när fyra killar stod och trängdes på den lillamattan ;).



Men nu ska jag och min kärlek gå upp och göra frukost och sedan kanske det blir en liten tårtbit.
Puss o kram


En lång väntan

Eftersom att jag nu har städat färdigt och fixat mig och Calle är och hadlar och jag kan inte börja duka så uppstår nu en lång väntan. Jag fick helt enkelt ta tag i saken och göra något roligt så att tiden går fortare. Så här bjuder jag på mig själv :D







Det var allt från mig! Hörs hejdå puss o kram


Kalas

Har precis kommit hem efter en skön promenad i solen med mina tre älsklingar. Calle,Tuwa och Clifford. Vi gick till grodtjärn. Nu ska vi snart städa inför kvällens stohej. Det blir runt 15 st som ska komma hit och fika.




Men nu ska jag städa lite hörs kanske lite senare.

puss o kram


Dagens äventyr

Ännu en underbar dag! Man vaknar upp på morgonen och solen lyser in i rummet. Det är fantastiskt!
Igår vart det igen bio utan jag var ute på en underbar promenad i solen. Gick upp på berget och satt där i över en timme sedan kom Isabelle upp och vi satt och pratade om allt och ingenthing. Det är så mysigt och vara med den tjejen!! :D Idag blir det bakning på dagen för att på fredag ska jag och Calle ha födelsedags fika. Senare på kvällen ska jag fika med Isabelle och Elin.

Just nu sitter jag och tittar på repris från top model på tv. Vet inte varför följer det inte men fastnade bara framför det x). Ska snart äta lite frukotst.



Skriver snart igen
puss o kram

bla bla bla

Igår kväll åkte jag ut till alnön för att tillbringa kvällen med några mysiga flickor. Vi grillade hemma hos JW och satt bara och myste. Idag blir det stan på förmiddagen för modligen med Isabelle om hon inte sover bort hela dagen.. ;) Sedan ikväll tänkte jag försöka få med mig Calle på bio men vad vi ska se har vi inte bestämt än. Han vet inte att vi ska gå på bio! :)
Nu ska jag upp och äta frukost
puss o kram


Jag tycker inte synd om mig själv!

Hejhop!
Har varit hemma från skolan idag. Pga sjukdom.
Nog om det orkar inte sitta och skriva som om jag skulle tycka synd om mig så vi går vidare nu istället.
Idag fyller astrid år. Vi har precis ätit tacos som hon ville ha till middag. Vi har en tradition i familjen att den som fyller år får välja mat. Så idag blev det tacos.




Jag fick stor lust att åka tillbaka till Thailand nu!! Är sjukt avundsjuk på alla som skriver om hur fantasiskt full moon party är..
Jag blir galet avundsjuk. Har hört och läst att det ska vara fantastiskt kul så det blir nog till att vända tillbaka till thailand någon vacker dag och vara med på full moon party.

Aja nu ska jag sluta drömma och skriva färdigt min novell.
Puss o kram
//

Ny design, fika på stan och astrid 6 år

Ny design och jag är supernöjd!
Ligger i sängen med älsklingen Tuwa. Ska sova utan calle för första gången sedan jag kom hem från Thailand. Det känns lite jobbigt. Men det ska nog gå bra :).
Var och fikade med två fantastiska tjejor förut. Isabelle och Amanda. Vi pratade om allt mellan himel och jord. Och som vanligt är det alltid lika underbart att vara med dem.
Men nu måste jag sova är supertrött och imorgon ska jag upp och sjunga för min underbara lillasyster Astrid.



6år imorgon!!

Puss o kram
//

Landet långt långt borta

Landet långt långt borta låter väldigt lockande just nu. Funderar på att ta min lilla älskling (Tuwa) och gå till min andra älskling. Det blir en lång och skön promenad där man samtidigt kan tänka på landet långt långt borta. Vill flyga iväg med peter pan en sväng för att skingra tankar.



puss o kram


Promenad

Igår avslutade jag kvällen med en härlig kvällspromenad med mina två älsklingar (calle och Tuwa). När jag sedan var ganska nära hemmet träffade jag min sötnos Isabelle och stod och pratade med henne en bra stund. Det var mycket trevligt jag saknar den pricken!!
Nu idag är jag super trött för att calle har hållit mig vaken hela natten pga att han har kräkts hela natten. Känner mig nu livrädd för att han har förmodligen magsjuka och Felicia är hemma från skolan idag för att hon har magsjuka. Jag hoppas att jag klarar mig ifrån det, vill inte bli sjuk nu innan lovet. Det har jag inte tid med.
Nu ska jag snart gå på någon workshop/föreläsning.



Puss o kram
//

Hemma igen

Hemma efter en underbar resa i Thailand. De sista dagarna i Thailnad var jag inte så duktig på att blogga pga att vi inte hade något internet. Resan hemmåt gick i alla fall jätte bra. Vi sov mesta delen på flyget så tio timmar gick ganska fort eftersom att jag sov sju av timmarna. Längtar redan tillbaka och önskar att jag nu kunde ligga på en av koh mak stränder och titta ut över havet och känner solens värme. Men det är som det är! Allt rullar på som vanligt. Tidsomställningen är lite jobbig bara. Somnar innan elva varje kväll och då har jag kämpat för att hålla  mig vaken. Somnar alltid framför tvn när jag försöker kolla på big brother (a)

Men nu ska jag gå ner och vara sociall med min älskling
puss o kram

Hejdå Thailand

Nu är snart familjen Eriksson resa över. Imorgon börjar resan hemåt. Det kommer en VIP buss klockan fem imorgon och skjutsar oss i bankok flygplats sedan går planet vidare 05.00 mot sverige vi är hemma i svergie 15.05 på lördag.
Resan har varit full med olika känslor. Men har för det mesta har varit superbra! Det ska bli skönt att komma hem! Jag har extrem hemlängtan men kommer även sakna detta underbara land. Tror inte att det är sista gången jag åker hit så det är bara säga hejdå till White sand beach FÖR DEN HÄR GÅNGEN!

Nu ska vi shoppa för sista gången och äta våran sista Thai middag i Thailand.
Sen så ses vi där hemma
Puss o kram


RSS 2.0