Härlig vecka

Helgen har varit fantastisk! Lugn och skön. Kände verkligen att jag behövde en helg utan massa stress utan bara vila. Nu är det bara 6 dagar kvar. Känner pirr i hela kroppen så fort jag tänker på det. De ska bli så skönt (y).






Den här veckan kommer gå jättefort. På torsdag har vi studiedag sedan är vi ledig från alla företagsekonomi lektioner och sedan på fredag har vi bara rvå lektioner. Så förutom att det är nära snart så kommer veckan gå riktigt fort också. Har mycket jag ska hinna med innan jag ska åka så jag känner mig lite stressad.

Men ska snart ha engelska kanske skriver mer sen.
Puss o kram
//

Fredag med de bästa<3













På lunchrasten fick jag och mina älsklingar lite att göra så vi ägnade oss åt att knäppa kort! Så hoppas ni fick en trevlig stund att skratta åt våra fina bilder (y)
Skriver mer sen för nu har vi engelska
puss o kram
//

Mp10 shaaaallllaaala shaaaaallllaaaallla

Härlig MP10. Just nu sitter vi och har kemi lektion. ''När katten är borta dansar råttorna på bordet''. Efter denna underbara lektion ska vi ha Engelska..

Bilden idag står för mig, Astrid och Tusse. Som vi precis knäppte på våran kemi lektion.


Men nu ska jag försöka få någonting gjort.
Puss o kram
//

Ingen rubrik

Jag vill springa. Springa långt långt bort. Känner mig så himla frustrerad vet inte hur jag ska få ur mig alla känslor... Känner mig som en enda står orkan. Som blåser massvis med olika material runt runt men som i mitt fall är känslor. Känslorna/matrialet snurrar bara runt och runt i orkanens kärna i mitt fall magen...




Bättre sent än aldrig

Vet att jag inte skrivit på två dagar nu men har haft så mycket annat i mina tankar och mycket plugg. Sitter just nu och lyssnar på avslappnande musik och skriver FEK. Efter skolan åkte jag hem till mormor och hjälpte henne att fixa facebook så att vi kan hålla kontakten med henne medans vi är borta. Hon har lovat att läsa min blogg så hon kan se vad vi gör på dagarna (y).






Ska försöka plugga klart tills klockan nio för då ska jag se på tv (a).
Puss o kram
//

Måndag och skola

Sitter på skolan och väntar på att mentorstiden ska börja. Vi börjar om en timme men sitter och slappar med André och Rasmus. En bra tidsfördriv.
Ikväll blir det träning och massa plugg. Måste plugga Italienska och lite företagsekonomi. Måste börja välja vilka av alla de tio klänningar jag vill ha med mig. Kan inte ta med mig alla. Vi måste försöka packa så lätt som möjligt så att det är lätt att förflytta väskorna från plats till plats. Nu är det bara två skolveckor kvar. Jag har börjat lägntat som *pipp. :D



Rasmus



André

Men nu ska jag vara lite social med dom :) puss o kram/(

Grattis mamma!

Söndag:
Solenskinner utanför fönstret sitter vid datorn med tända ljus bredvid och på datorn spelas det lugn musik (söndag). Tycket det förknippas som en vanlig Söndag för mig. Söndag är en dag för avkoppling. Har man haft en stressig vecka med mycket att göra är Söndag en bra dag för att göra så lite som möjligt och bara trappa ner. Idag fyller min kära mamma år! Ett stor grattis till dig från mig. Idag ska min tankar vara hos dig.





Men nu måste jag plugga lite. Puss o kram
// Malin

Lördag och trassel

Vaknade tidigt i morse av att världens största smiley är 1 dm från mitt ansikte. Astrid hade legat och tittat på mig ganska länge och när jag väl öppnade ögonen såg jag världens gladaste tjej! Hon ville så gärna sova med mig i natt. Så det var därför hon låg i min säng imorse. Aja nog om det. När jag sedan gick ner fick jag höra mammas stressiga ton på rösten. Vattenledningen hade fryst sönder så det var vatten under hela diskbänken och vi ska ha gäster om tre timmar. Så jag tror att mamma och pappa har det ganska jobbigt just nu. Det är tur att pappa är så händig! Han klarar allt! haha ;) Måste försöka hjälpa dem så gått det går. Får göra tårtor eller något så att vi hinner med allt innan släkten kommer.







Skriver mer sen ska plugga lite sedan ska jag hjälpa mamma och pappa
puss o kram
//

Fredags mys

Klockan är strax före elva och jag sitter hemma framför tv med ett iskallt glas med vatten och mörkchoklad. Det sprakar i brasan och på Tv går det Andra avenyn kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt. Hade bara mina kära älskling varit bredvid mig så hade allt varit PERFEKT. Just nu sitter han någonstans uppe i UMEÅ. !? ´´Suck´´



Imorgon blir det släkt middag. Det ska bli ganska kul och skönt att träffa alla. Vi ska äta middag och fira mamma och Adam. Men även säga hejdå. Eftersom att det snart är bara två veckor kvar innan vi ska åka. Det känns värre än vad det egentligen är. Jag tror att vi gör för stor grej av det. Men jag vet att förra gången kändes det som att vi var borta i en evighet. Men nu måste jag titta på tvn annars kommer jag att missa en hel del. Puss o kram
//

FREEEEEEDDDAAAAAAAGGG!

Härliga dag! Idag är det underbara fredag. Sitter just nu på engelskan och gör ett grupp arbete med felicia,Astrid,André,Emil och Felix. Vi jobbar om Jamica. Ikväll blir det mys med Felicia och JW. Antingen går vi på bio eller så hyr vi film och bara myser på.

På söndag fyller mamma år så var och köpte en fin present till henne förut. Kan tyvärr inte säga vad det är pga hon kan läsa bloggen och då vet hon vad hon ska få.. Och det är inge bra!


Här är mina bebisar. Love u <3
Men nu ska jag försöka få något gjort. Puss o kram
//


Mamma känslor



Idag hände det något fantastiskt! Min lilla bebis har lärt sig att rulla runt. Har jobbat på det under flera tillfällen men idag så lyckades hon och inte bara en gång utan FLERA. Kände mig så stolt över henne och lycklig. Kan tänka mig att det är en känsla som alla mammor får när deras barn går eller pratar för första gången. Nu undrar ni så klart vad knepet var!? Jo bara man har tålamod och många äppelbitar så funkar det. Och det viktigaste av allt, mycket beröm och smekningar när det äntligen funkade.

Älskligen kom precis så nu ska jag umgås lite med honom. Vi ska titta på Sveriges värsta bilförare (y)
Puss o kram
//

Från en resa till en annan

Jag åker till Thailand om mindre än tre veckor. Försöker sikta in mig på Thailnads resan. Vi ska vara borta i fem veckor ungefär 33 dagar. När jag precis siktat in mig på det så har jag bokat en ny resa. Ska nu tydligen till Spanien i sommar. Tidigt i Mars åker vi till Thailand och den 15 Juni åker vi till Spanien. haha här går det undan ;) men nu ska jag sova! Puss o kram

Låter fantasin flöda

Det luktar gott som aldrig förr nere i köket. Mamma står och bakar semlor. MUMS. Jag säger bara en sak MUMS. Det är världens snö oväder ute, jag sitter och försöker plugga samtidigt som jag lyssnar på Lars Winnerbäck och känner doften av nybakta semlor. (y) Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Just nu skulle jag bara vilja lägga ifrån mig boken och springa ner till köket och smaska i mig en semla. Nere sprakar det i brasan. Snöväder och kalt ute samtidigt som jag sitter framför en mysigbrasa med en semla i handen hur mysigt låter inte det? Nej nu måste jag sluta fantisera och fokusera i stället. Imorgon har vi kemiprov. Jag tror att det kommer gå ganska bra men jag vill inte hoppas på för mycket för då finns det risk för en besvikelse.

En bild på min kemibok och i bakrunden en skymt av mitt fina barbietäcke.
Nu ska jag forsätta plugga
puss o kram

9 Februari 2011 <3


Den 9 februari 2008 hände något fantastiskt som skulle komma att förändra mitt liv. Jag träffade världens bästa människa. Calle. Idag är det två år sedan du och jag blev tillsammans. Jag ångrar inte en sekund att det blev du och jag. Skulle aldrig välja bort dig mot någon annan människa i världen. Det står skrivet att det är du och jag! Vi har gått igenom så mycket tillsammans.





JAG ÄLSKAR DIG! Två underbara år med dig och fler ska der bli! <3


Idag är det ingen vanlig dag för det är Adams födelsedag!

Men älskade lillebror. Idag är du ett år äldre. Ett helt år till har du levt ett fantastiskt liv med fullfart. Från 7 till åtta. Adam idag fyller 8 år. Du är otroligt smart för din ålder. Du kan redan räkna sådana tal som ni inte räknar på skolan och du kunde började läsa i lite ålder. Jag älskar dig över hela mitt hjärta! Och jag hoppas du får en fantastisk dag! Som jag ska försöka skapa.



Nu ska jag har lektion
puss o kram

Jag vill ha fredag IDAG

Idag är det den underbara dagen. Den vackraste skönaste dagen på veckan!! FREDAAAAAGGG!

Efter skolan idag ska jag Felicia och Calle gå på stan en snabbis och sedan ska vi fort ta bussen hem för att göra oss iordning och sedan ta bussen ner till stan igen för att ta bussen vidare till HÄRNÖSAND. Och nu undrar ni vad ska de göra i härnösand? Jo vi ska hälsa på våra underbara klasskompisar. Vi ska hem till Andre och ha mysigt. Äta middag och umgås. Vi stannar där för natten också. Sedan på lördag tar vi en tidig buss hem. På dagen på Lördag ska jag och Felicia åka och kolla på SM - boxningen.



Mina älsklingar <3

Nu ska jag ha lektion puss o kram
//


En vanlig Tisdag

Idag har det varit en lång dag.
Först på morgonen hade vi naturkunskap där grupper från klassen ska ha lektion om big bang för resten av klassen. Vi fick vara med om teater,rita och leka lekar. Det var riktigt roligt. Sedan hade vi en härlig lunch och på lunchrasten tränade vi på företagsekonomin. Efter lunchen hade vi företagsekonomi och då hade vi redovisning om en produkt som vi skulle försöka sälja till klassen. Den lektionen kändes extremt lång eftersom att vi bara fick sitta och lyssna på andra. Jag fick desutom sprängande huvudvärk mitt upp i allt. Men efter företagsekonomin hade vi hål så då gick vi och myste på stenstan (ett café). Där skrattade vi och pratade om massor ;). Vad vi pratatade om är så klart en hemlis. Efter att vi haft en mysig tid på stenstan fick vi gå tillbaka till skolan och ha svenska. Men det var en ganska skön lektion vi satt och gjorde några gåtor. Vi fick gå hem tidigare och öva på det argumenterade talet som vi ska redovisa imorgon.
Som ni ser så var det en ganska lång dag. Eller det kanske inte låter så hemskt med dagen kändes fruktansvärt lång (vet dock inte varför. Kanske för att jag haft en fruktansvär huvudvärk).




Men nu ska jag sätta mig och plugga.
skriver nog mer sen
puss o kram <3<3
//

RSS 2.0