Visum :D

Vi fick visum idag! Det känns riktigt skönt. Ännu ett steg närmare.
Ikväll blir det mys med de bästa hos Astrid. Tror att eller snarare vet att det kommer en kväll att minnas länge. Imorgon klockan halv elva ska jag gå runt på stan och be människor fylla i ett formulär. Det ska bli intressant och se vad folk tycker och tänker kring frågorna. Och på lördag kväll ska jag ha mysigt med Isabelle och Amanda :D






Det här blir en toppen helg det!
Men nu ska jag hjälpa mamma att laga tacos!
Puss o kraaaaaammmm



daaaah?

Härlig härligt men vanligt vanligt men ganska farligt ooooförklarig?


Kort om veckan

Tiden går och går. Mer och mer framåt. Det är mindre än två månader kvar nu. Jag lägntar jag lägntar och jag lägntar. Har inte skickat in ledighetslappen än men ska göra det till veckan. (lärarna har i allafall sett mig nu). Jag hoppas bara att jag kommer få ledigt det är allt som känns mest jobbigt. Vi skickade in Visumansökan igår. Så vi är påväg nu kan man säga. Nog om det..

Idag är det fredag vilket är helt underbart! Veckorna bara flyger iväg. Lite kort om veckan:
Måndag: Skola,pluggade bakade kladdkaka med adam och astrid.
Tisdag: Skola, pluggade och calle sov hos mig.
Onsdag: Skola, sedan direkt när jag kom hem över till morbror benny som fyllde 50 år. Grattis till honom.
Torsdag: Skola sedan hem till calle och sov där
Fredag: Skola, sedan efter skolan blir det stan med underbara Ida. Efter stan ska jag hem och mysa med mamma och pappa och sedan sent ikväll kommer calle och sover hos mig.

Men nu ska jag kila..
Puss o kram


Min storasyster

Det har hänt något underligt :O min stygga Ida har för första gången i sitt liv velat ha med mig på en middag med hennes vänner. Min första tanke var? Vad har jag gjort som är så himla bra? Men sen slog det mig att det kanske inte är hon som vill det utan det kanske är någon annan som vill det och bad henne att fråga om jag kunde följa med.. Det var mysigt och gulligt av henne och fråga om jag ville följa med. Blev jätte glad men nu när jag tänker efter var det nog något annat hon egentligen menade. Hon och henne kille Jesper ska bjuda på middag för Jespers kompisar. Ska jag tacka ja? eller ska jag tacka nej? Det är den stora frågan. (Haha lite skämt och sido i det här inlägget.)



Nog om det ska berätta lite om min korta skoldag. Börjar klockan 12.40 med mentors tid. Vi fick träffa våra nya mentorer. Efter den lektionen hade vi kemi i 110 min. Den lektionen slutade klockan tre och där var min dag slut. En hyffsat skön dag och en lugn start på veckan. Skulle ta 42 matfors bussen hem 15.20 men bussen var inställd pga halka. Så jag fick ringa mamma och åka med henne hem istället. Skulle på träning idag också men tog mig inte dit för att bussarna inte gick.. :(

men nu ska jag kila puss

spegel spegel på väggen där, säg vilket program som skönast är?

Underbara tv program. Ikväll är det premiär för den fantastiska svenska serien solsidan! Jag har har verkligen längtat. Hur sur och tvär man än är så får man sig alltid ett gott skratt av solsidan och risken är ganska stor att
man slutar att sura. Ikväll ska jag såklart mysa mig framför tv och titta på den underbara serien. Ska mysa framför solsidan med mamma,pappa och Ida. Tror vi ska lyxa till det med en stor skål med popcorn kan det bli bättre? Nej jag tror inte det!

ÄR väldigt nyfiken och förväntansfull
KAN DET INTE BÖRJA SNART!!! BLIR GALEN..







En tjuvtitt innan programet. Men nu ska jag gå ner och förberenda inför kvällen. Puss o kram

mysig mysig helg

Helgen har varit toppen. och varför har den varit så toppen då?
Jo för att jag fått varit med de människor som jag helst av allt vill vara med. Jag tackar er mina älsklingar för att ni förstår mig så väl och ställer upp för mig!

Idag kommer min älskling hem efter att ha varit i östersund. Det ska bli trevlig att träffa han ikväll. Det är inte så himla lång tid kvar nu tills det stora äventyret. Hoppas bara att jag kan få ledighetslappen godkänd. Annars har jag ett ganska stort problem..

Puss o krrrrraaaaammm




Jag längtar och längtar...så att jag kan dö



Jag längtar så att jag kunde dö nu. Jag vill åka iväg och se och få många nya intryck. Jag tror aldrig man blir helt full lärd av ett land. Det finns alltid nya saker att se, alltid nya härliga människor att träffa, alltid nya smaker att prova och alltid nya känslor att ta in.
Jag är full av förväntan. Men också lite rädd. Jag är fruktansvärt flygrädd. Det är det mest negativa med resan.(att man måste flyga för att ta sig dit). Jag vet att jag kommer klara det och jag försöker ständigt ha possitiva tankar om flygningen för jag vet att det kommer hjälpa så att när jag väl sitter på plannet kommer det kännas rätt okej.


Min blogg kommer bli en resedagbok! Så när jag är borta kommer jag försöka blogg så mycket som möjligt om vad vi gör på dagarna. Vad jag ser och vad jag känner. Så om ni är nyfiken på vad jag gör på andra sidan jordklotet är det bara att gå in och läsa. Ett sätt för att hålla kontakten utan att behöva ringa och prata med mig.
Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon
natti natti
//


MM-MysMåndag

Sitter och tittar på junior VM hockey. Det är 7 minuter kvar av första perioden och ryssland leder med noll-ett. Ryssland kommer vinna!
Är ganska snäll tjej idag. Låter min pojke slösa sitt liv på hockey. Så om han vill göra det så kan jag offra en del av mitt liv också. Även fast jag egentligen är helt ointresserad. Efter hockeyn ska jag få bestäma vad vi ska göra och då ska vi se på narnia 2. Har inte sett den än så det ska bli riktigt kul.


Ja och älskligen var ute på en långpromenad med våra små hundar. Det var riktigt mysigt. Tuwa brukar bli voffig när hon möter andra hundar men när hon gick med stora clifford gick det bra då sa hon ingenting och gick lugnt och snällt brevid oss. :D

men nu ska vi fortsätta med våran mysmåndag
puss o kram


RSS 2.0