Datasalen en plats för nöje

Jag vet förlåt! Jag är grymt dålig på att skriva blogg. Men jag tänkte att nu när jag ingenting har att göra, då kom jag precis på den gryma idén att jag inte har skrivit blogg på evigheter. Så det var nog dags nu.. sak samma nog om det.
Sitter just nu i datasalen på Höglunda och har ingenting att göra. Har inte lust att skriva något heller satt hela kvällen i går med en SO uppgift så alla ideer är slut! Ikväll är det valborg. Tycker faktiskt att allt det här med valborg kan kännas lite överdrivet i bland. Förut var valborg en tid man skulle stå vid en läger eld och sjunga in våren. Men det är inte samma sak nu, många förknipar valborg med annat.
Ska personligen själv inte titta på en läger eld ikväll men jag ska ut med Anna och träffa massa trevliga människor.




Har faktiskt inget roligt att berätta så det får bli ett HEJDÅ
Puss o kram

vårtecken!

Idag har jag varit hemma från skolan p.g.a en dum förskylning med förljder av irreterande snuva, värkande hals och lidande hosta. Även fast jag hade en jobbig förskylnin kunde jag inte undgå ifrån att stanna inne hela dan för det har varit strålande sol. Så jag tog med mig Tuwa och gick på en upptänksfärd runt grenforsen.. På vägen såg jag tussilago, blåsippor och vitsippor. DET ÄR RIKTIGT VÅR NU! Super mysigt var det vi var ute i två timmar tror jag. Och jag struntade i om jag blev mer sjuk för det var riktigt skönt och få komma ut till naturen!

 


Blir förmodligen hemma imorgon också..För att vila upp mig ordentlig så att det går bra på torsdag när det är nationella så att jag inte sitter där i klassrummet då och mår skit!

Men nu ska jag sova god natt!
Puss o kram


Skolstart

Idag har skolan börjat igen. SJälv har jag inte varit på skolan på två veckor, för först var jag och familjen till fjällen och sedan var det ett härlig påsklov. Dagen idag har bara rullat på bra. Det har varit strålande sol hela dan och jag har gått extremt mycket idag. Har gått runt på både skönsmons skola och södersmals skola för att informera dom om discot som vi ska anhålla på fredag och lördag. Så hela helgen går åt att ha disco. Det ska faktiskt bli riktigt kul jag nästan längtar. Jag ska vara lekledare och ta inträde.
Nog om det och mer om dagen. Efter skolan gick jag och Isabelle ner på stan och jag skulle titta på present åt min sötnos (calle) men jag hittade inget som jag kände för och han fyller år imorgon :s  PANIK! Jag måste försöka hitta någon tid imorgon och springa ner på stan och leta igen. När jag kom hem hade jag något ont i fötterna för jag har gått i princip hela dan. Jag satt ute i solen en lång stund hemma och pluggade och lyssnade på härlig lugn musik!!! (riktigt skönt) Nu på kvällskvisten har jag varit ute och gått med min bebis (Tuwa) och snart ska jag göra mig en kopp te och kolla igenom matten en gång. Jag,Isabelle och Amanda knäppte lite löjliga bilder idag när vi satt och väntade på bussen. Nu ska ni allt få se hur vi ser ut :O















Det var dagens bilder!
Men nu ska jag göra te och sen ska jag sätta mig och titta på Senska Hollywood fruar..
Ha det så bra älsklingar
Puss o kram



Lördags mys vad är det?

Idag vaknade jag runt tolv (riktigt skönt att få sova ut). Igår var jag och Isabelle hemma hos Amanda och såg en riktigt bra film. Det var en skräckis som handlade om en familj som adopterade ett barn och det barnet blev  galen efter ett tag. Men jag kan inte berätta vad filmen gick ut på för då förstör jag för er som ska se den.. Jag tror den var ganska ny!
Vi åt goda popcorn, morötter och gurka med dipp. Riktigt mysig var det!!


Jag vet, inte den skarpaste bilden men man ska inte klaga när det i alla finns bild bevis på att det var jag och Isabelle som fick slava med gurkan och morötterna xD



Och här har vi stjärnan själv! Ägaren till gurkan och morötterna som vi fick ta del av..

Men nog om går dagen. Nu måste vi leva mer i nuet! Ikväll blir det en välgörenhetsgalaPipeline med Elsa och Nicole. Vi ska ditt och visa upp oss för vi är medlemar i rädda barnens ungdomsförbund!
Det ska bli roligt. Det är från 22-03 så det blir en lång kväll. Och varför ha lördags mys hemma när man kan gå på gala!
Men nu ska jag ringa ett samtal..
Ha det så bra älsklingar
Puss o en bamsekram


Det var på tiden!

Tro det eller ej men jag nu ska jag sätta igång med bloggen igen. Som ni ser nedan var mitt senaste inlägg på nyårsafton.. Jag tycker det var dags för ett nytt inlägg eller vad säger ni? Har ändrat designen lite också på bloggen.

Men men sak samma nu ska jag skriva om något roligare. Jag håller på att rensa mitt rum (har slängt massor av saker/prylar). Efter att jag slängt och tagit bort alla mina möbler ska det målas om och nya möbler ska in (y)
Imorgon då är det fredag och då ska jag lägga alla mina saker som jag har på mitt rum i lådor, plugga och på kvällen ska jag ha myskväll med Isabelle och Amanda! Det ska bli mysigt!



Sköt om er allesammans!
Puss o kram





RSS 2.0