Planer i sommar


Det var ett tag sen jag skrev nu men jag har itne suttit vid datorn på ett tag pga av de fina vädret ute.
men jag tänkte tala om sommarenplaner framöver för dom som är intresserade.
Nu till veckan börja den fantastiska Gatufesten i sundsvall. Så klart kommer jag ägna mig åt det den här veckan. Sedan efter den vecka reser jag iväg med min kära familj på semester vart den trippen går vet jag inte än.
Sedan i slutet av Juli blir det förmodligen Lycksele. Jag vet inte hur länge jag kommer stanna där men de får ni veta mer om sen om jag åker. Sen ska jag vara hemma ett tag och bara ha det skönt och umgås med vänner.
Saknar Elin och Elsa som är utomlands vill att ni ska komma tillbaka :')

Men nu ska jag se på film sköt om er alla godingar ;D

puss o kram
/meriksson


Att ha hund

Allt med Tuwa går bara bra. Hon är super snäll. Men promenaderna på morgonen är ganska jobbiga efter som att jag älskar att sova länge. Men de är ganska bra för då sover jag inte bort hela sommaren.
Men idag har jag duschat henne. Hon fick jätte fin päls och underbar doft =D






men nu ska jag sova ha de så bra allihopa
puss o kram
/meriksson

midsommardagen

Nu är det dagen efter midsommar jag kan föreställa mig hur alla vaknade i morse med huvudvärk och illamående. Men jag mår toppen bra, pigg!
Tänka hur många liter alkohol sveriges befolkning drack tillsammans igår. Det är mycker pengar det haha x)
Men i alla fall jag hade en riktigt mysig midsommar kanske inte riktigt vad en 15 årig tjej brukar göra en sådan speciell sommarfest men jag var och jobbade på dan med att sälja fikabiljetter på klockarberget de var kul men väldigt kalt att stå där. sedan på kvällen hade vi jätte mycket främande hemma.. Jag var hemma med min kära mor och far och tog hand om alla medans dom fula drack var jag barnvakt åt 6 små underbara små barn och min älskar bebis också så klart (min hund Tuwa) Men elin kom en stund på kvällen åkte och hämta henne på moppe och så var hon här några timmar.

Hoppas alla har haft en super mysig sommarfest!
ikväll ska jag sova hos pojkvännen finns på mobilen om nån vill nå mig
puss o kram
/meriksson ♥

vilket väder

Vilket väder...
Har precis varit ute och sprungit jag kan säga att jag var genomblöt när jag kom hem. Regnet piskade mig i ansiktet vattnet och leran på marken gjorde så att mina fötter kändes extremt tunga. Men de var skönt och få komma ut en stund. Söndagar brukar alltid annars kännas ganska dyster och lång tråkig då är de lika bra att ta en jätte popig låt på mp3 / mobilen och komma upp i varv. Jag blir jätte peppad av musik. Sprang längst älven på två olika ställen stod de folk och fiska men för övrigt är det ganska tomt på folk en sån här dag.

Ha de så bra alla söndags älskare

puss och en stor bamsekram

/meriksson ♥



Förberedelser inför skolavslutningen..

Idag har jag varit på stan och köpt lösnaglar och fixat idkort och öppnat ett bankkonto. Har nyss tittat på rallybrudar och fixat håret inför den stora dagen i morgon. Det blev plattning och volymaster. Har nytt satt på mig mina lösnaglar så jag slipper göra det i morgon för i morgon blir det 100 procent fokus på  uppvärmning och träning.
Jag är skit nervös hoppas att det år bra i morgon.
Klockan 12 imorgon i GA-kyrka smäller de!
På kvällen blir det förmodligen massa myss med vänner.. :)
Jag kan verkligen inte fatta att imorgon är det sista dan och sen ar vi sommarlov.Vi hade ju nyss sommarlov känns det som.
Men nu ska jag se på Simon och Thomas ha de så bra sötnosar
puss o kram <3
/meriksson

Förändring

Vad tycker ni om den nya designen på bloggen då =D ?
Även om inte ni tycker att det inte var så fint, tycker jag det var ganska gullig (a) skönt att det entligen är gjort.. har tänkt jätte länge att jag ska fixa bloggen lite och så hade jag inget att göra förut. Ni kan ju skriva en lite kommentar om ni tycker det blev bättre eller kanske sämre det vore roligt :)
tack på förhand..
puss o kram
/meriksson

mys i solen en tisdag eftermiddag

Jag sitter nu är hemma mys i solen med ett glas iskallt vatten med is och en damsugare på ett vitfat.
Det blåser lite kyliga vindar men de är bara skönt för att annars hade det blivit för varmt i solen.
Säljningen idag gick så där vi skrämde tydligen bort våra kunder enligt en tant som sålde bullar bredvid oss.
Men vi fick några sålda i alla fall om inte annat var dom fett snygga!!
Så om ni vill ha våra otroligt utsökta chokladbollar kom till torget i morgon.

Nu är det inte långt kvar till skolavslutningen jag är sjuk nervös över mitt framträdande så om jag inte redan skrivit de så kan jag säga det nu jag ska sjunga '' my heart will go on'' och även spela intrduktionen till låten. Jag har nog aldrig varit så här nervös nångång men jag tror de kan vara för att låten är ganska svår och så ska jag spela flöjt  vilket gör att jag blir änu mer nervös och om det är nån nu som inte går på höglunda i 8-9 som läser det här kan jag säga att ni ska inte komma på avslutningen för juh mer folk de är där ju mer nervös kommer jag bli när stunden är inne.

Men men nu ska jag äta upp min dammsugare och dricka upp mig iskalla vatten ni får ha de så bra alla vänner!
puss o kram
/meriksson


Projektarbete

Hej hopp snopp!
Nu när det är så lite tid kvar innan skolavslutningen, håller vi på med projektarbeten i skolan. Denna gång ska vi skapa ett eget företag på två dagar. Jag och min grupp bestämde oss för att sälja chokladbollar och smoothie. Så om ni är sugen på de kan ni komma till torget i morgon för då står vi där och säljer. Har suttit nu ikväll och bakat. Gud vad stora dom blev och dom ser jätte goda ut. 
Hemköp sponsrade oss med strössel så dom blev jätte fina var där och hämtade strösslet förut. 
I min grupp är vi 7 st:
Elsa,Nicole,Elina,Erik,Sebastian,Joakim och jag :)
Jag hoppas det kommer några i morgon och köper ska snart skriva ut en planschs där de ska stå chokladbollar. Så det ser lite arrangerat ut för dom som ska komma och köpa.

Nog om de jag måste säga ett STORT GRATTIS TILL MAMMA OCH IDA!!
som har lyckas tagit mc.körkort idag jag är så glad för eran skull ska ni veta :)  jag önskar er all lycka i framtiden med körningen..
Men nu ska jag gå ner och städa så mamma blir änu gladare när hon kommer hem..
puss o kram
/meriksson <3


Tältningen inställd..

Hej alla vänner tråkiga nyheter..
Det blir igen tältning i helgen pga dåligt väder. Det ska bli regnit i morgon och kallt. :( det är grymt tråkigt tycker jag för jag hade velat tälta!

Men det är inget och deppa över jag har redan börjat planera nya planer. Jag och Elsa har bestämt att vi ska ha skräck-films kväll vi ska fråga lite människor om dom vill vara med jag älskar att titta på skräckfilmer (om dom inte är överdrivet blodiga äcklig inte läskig).
Vi får se vilka fler som ska vara med har du lust och hänga på så kan du ju slå en pling :)

Men nu ska jag gå och leva livet
puss o kram
/meriksson ♥


okej?

Jag vet inte vad det är för fel på mig idag! ?
Nu på eftermiddan/kvällen har jag helr serigöst haft damp. Jag har knapt kunnat suttit still helt plötsligt bara börjat gråtit utan andledning sen vart jag skit förbannad ja om ni vill ha ett vittne kan ni juh fråga elin sörholm hon var nämligen tyvärr tvungen och lyssna på mig i telefonen när jag hade mitt utbrott. Jag tror det är för att jag har så mycket att göra i skolan nu och jag orkar inte bara sitta och plugga för jag är så himla skol less nu så de är itne sant!!

Men i alla fall så har jag lugnat mig nu och har pluggat lite spanska nu det känns mycket bra!!
Ha de så bra gull ungar
pusss o krammm
/
meriksson


Måndag den 1 Juni

Måndag:

Klev upp halv nio vi började itne förns tio så jag fick en mysig sov morgon:)
Det första dom säger när vi kommer till skolan är att vi inte har nån bild så då slutar vi 12.
Alltså bara två timmar i skolan ( en riktig skön star på veckan! )
Efter skolan går jag ner på stan och träffar muppen Elin Pelin!
Hon och jag gick på stan träffa lite folk och kolla runt lite tog två bussen hem i hettan när jag kom satte jag mig och plugga lite och redigerat lite mer bilder. Och knäppt mera kort jag älskar att knäppa jag tror jag dör vad mycket bilder jag har på datorn!!! På naturen alltså...

Imorgon har vi engelska redovisning skrev om mian kära små syskon (a) jag tror det belv ganska bra faktiskt jag hoppas de har tränat lite på de ska redovisa för syrran sen så att uttalet blir korrekt (y)

Men nu ska jag titta lite på tv hade jag tänkt. Det hade tänkt blivit tältning i helgen på fredag tror jag uppe på berget här i allsta det är super fint där uppe!! Om du är sugen på att vara med så är det bara att höra av dig till mobiltelefonen =D

PUSS O KRAM
/meriksson ♥

RSS 2.0