Igen och igen och igen och igen och igen och igen........

Jag tror att dom flesta är ganska trött på att höra mitt tjat om att jag är sjuk hela tiden men jag kan bara inte låta bli att nämna det. Jag tycker verkligen inte synd om mig själv men jag är så arg på mig själv för att jag aldrig kan få vara frisk. Den här gången har jag råkat fått på mig en jättejobbig förskylning. Jag hoppas att jdet går över fort.


Nog om det idag har jag inte gjort mycket satt en stund förut framför symaskin, gjorde klart en dockkjol som jag sytt till Astrids dockor. Hon blev super glad (:
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sörja för att det inte är några fler avsnitt av ensam mamma söker så ärligt talat vet jag inte vad jag kan se på tv ikväll det känns lite tugnt faktiskt ;)

Men nu ska jag titta på två avsnitt av O.C
Puss o kram




Bilder av: Mig














Men nu ska jag sova sötnosar hoppas ni gillar bilderna jag fotat och redigerat
ni får gärna skriva era åsikter om dom :)
Puss o kram


Sjuk igen...

Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på mitt immunförsvar..
Jag får aldrig vara frisk och det känns skit jobbigt.
Nu har jag över 38 graders feber och jag har kräkts i natt och nu idag på dan. Har inte fått i mig alls mycket att äta, jag har ätit en skorpa, lite fil och en potatis.
Det som är lite roligt är att enda gången som jag tycker att coca cola är gott det är när jag är magsjuk, så idag var jag tvungen att be syrran köpa hem cola åt mig och så snäll som hon är ställer hon alltid upp för mig tack för det älskling!
Men nu måste jag krypa ner i sängen och sova så att jag kan bli frisk så fort som möjligt..

Puss o kram


Lördag

Nu var det extremt länge sen jag skrev, jag har inte haft tid sitter nästan aldrig vid datorn längre. Pappa har äntligen kommit hem från sin 2 veckors resa till Kina (med jobbet) så klart hade han med sig än många fina presenter.

Ikväll har jag bara varit hemma och nu så tänker ni så här.. Är du inte riktigt klok det är Lördag?Jag kan ge som svar att jag är sjukt trött och kände för att vara hemma ikväll efter som att pappa nyss kom hem så vill jag umgås med han.Jag tänkte titta på ''The O.C'' det var ett tag sedan jag såg den serien jag tänkte börja om från början och se alla avsnitt igen.. Det ska bli riktigt kul.



Men nu ska jag försöka skärpa mig och skriva mer
:)


Puss o kram


Tänk dig bort till en sandstrand..



Jag är så himla arg.. och det som är så ''roligt'' är att jag inte riktigt vet varför jag är så arg.
Jag känner bara för att försvinna från livet ett tag. Resa utomlands med mig själv helt ensam, bort från allt och alla, bara ta hand om mig själv. Nu låter jag väldigt egosentrisk men visst låter det inte skönt?

Tänk dig bort till en vacker sandstrand, vattnet är helt blått och du ligger i lugn och ro med din goda drink med paraply i glaset och du har bara dig själv att tänka på..
Inga jobbiga föräldrar som tjatar på dig att du ska göra dina läxor,städa ditt rum eller plocka ur diskmaskinen.
Du har inte några små syskon som tjatar och skriker på att dom vill leka eller som skriker bara för att retas och göra dig irreterad. Utan du har bara dig själv att tänka på..
Jag tycker att den tanken var gansak underbar just nu.

Aja nog om det nu ska jag snart se på en film som heter What a girl wants jag har sett den förut och den är sjukt bra. Men det var ett bra tag sen nu. Jag hoppas den är lika bra nu som då ;)




Daphne Reynolds (Amanda Bynes) lever ett fritt och självständigt liv i hjärtat av New York. Hennes mamma, sångerskan Libby (Kelly Preston), älskar henne över allt annat och världen ligger för Daphnes fötter. Ändå känner Daphne att det är något som fattas i hennes liv och hon vet vad det är. Hon är 17 år, men har aldrig fått träffa sin pappa. Ska sanningen fram känner hennes far, Henry Dashwood, inte ens till hennes existens, vilket Daphne nu bestämt sig för att ändra på. Men mötet med Lord Dashwood (Colin Firth) blir inte riktigt som hon tänkt sig. Han tillhör gräddan av gräddan av den brittiska aristokratin och Daphnes ankomst skapar inte bara rubriker i den brittiska skvallerpressen, det hotar att underminera Lord Dashwoods politiska karriär. Daphne ställs inför ett ultimatum, anpassa sig till det brittiska societetslivet - eller försvinna ur Lord Dashwoods liv. Men en tjej som hela sitt liv lärt sig att hävda sin självständighet ger inte upp utan strid...

Jag snodde den ressencionen jag har inte tid just nu och skriva min egen för jag vill se på filmen själv. Men verkligen värld att titta på :)
puss o kram


RSS 2.0