Hemma från årets semester!

Hej Hej.
Nu är jag hemma igen från en 8 nätters resa. Ja jag kan nog säga att vi har haft en väldigt oturlig resa. Jag önskar att vi kunde åtminstånde säga '' Vi hade i alla fall tur med vädret'' men inte äns de hade vi mesta delan av tiden regnade det. Så mycket bada har det inte blivit av.
Första natten på vår resa tillbringade vi i Norrköping hos några bekanta. Sedan skulle vi sätta spår mot Öland. Men vilket inte våran bil kände för. För 10 mil från Öland går bil ''jäveln'' sunder. Jaha nu då ? Vi var rent ut sagt fast i ockarshamn och tog oss inte någonstans. Det fanns inte speciellt mycket och göra i Osckarshamn och det var ju inte ditt vi ville..
Skulle våran semester sluta här?
Nej , mamma och pappa fick köpa en ny bil helt enkelt. Och den andra bilen fick tillbringa sin semester på en bilverksta.
Nu med den nya bilen kunde vi fortsätta våran resa till Ölanda.

På Öland var det jätte fint och mycket intressant att titta på men som sagt när man kommer till Öland förväntar man sig ofta bada mycket i havet. Vilket inte vi gjorde för att det regnade mesta delen av hela resan. Jag badade bara två gånger på hela resan. Men istället åkte vi och titta på slott,trollskog,berömda fyrer och STORA väderkvarnar.
Våran andra bil blev lagad så vi fick köra två bilar hem.
Så på våran parkering hemma står just nu:
- 3 Bilar
- 3 Motorcyklar
- 1 Mopped
- 1 Husvagn

Lite väl mycket fordon kanske x)
Men de är i alla fall väldigt skönt att  få vara hemma för har verkligen längtat hem!!! :D
puss o kram
/meriksson
p.s bilder kommer sedan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0