Apdag

Vi började våran dag med att sätta oss i moppen med en sidovagn. Full av förväntan var hela familjen. Vi visste inte vad vi skulle få se för slags apor och vi visste inte heller vad det innebar. Efter tio min moppetur såg vi att vi började närma oss berget. Vå sex från familjen och två andra från en annan liten familj var på väg till apberget (som det kalas). Vi försökte sedan ta oss upp för en ganska brant backen men då sa moppen ifrån och vi fick gå sista biten upp. När vi nådde toppen på berget mötes vi av ett fins tempel och inte ett liv så nära ögat kunde nå. Mannen från den andra lilla familjen började klappa i händerna och vissla. Efter ett tag såg vi en apa komma springande. En livslevande apa en vild sådan. Vi tänkte åh så söt och började mata honom med bananer och nötter. Av våran förvåning kommer sedan minst tjugo stycken till apor springande i mot oss. Och innan vi visste ordet av det var vi omringande av massa apor som bara väntade på att få bananer. Det var en häftig upplevelse! Har aldrig varit med om något liknande.
Aporna var i olika storlekar. FRån jättegammal som knappt hade någon pälskvar på kroppen till yttepytte små som inte hade fått all sin päls än. Aporna studsade omkring och bråkade om maten. Vi hade med oss fem stora klaser med bananer och en jättestor påse med nötter och allt försvann i ett nafs.
När vi hade slut på alla bananer och nötter började vi gå tillbaka mot mopparna. Där vi då fick se att moppen var fylld av apor som nyfiket tittade vad vi hade i våra väskor. Vi fick då fort skrämma iväg dem så att de inte började ta våra värdesaker. Men några tjuriga apor satt gärna kvar ändå på vagnen och började bita på säterna. Dom är busiga må jag säga. Ett måste för alla äventyrsmänniskor att åka till apberget det var fantastiskt! Har aldrig haft så många apor runt om mig någonsin och det bästa av allt var att vi vart helt själva uppe på berget och fick ha alla apor för oss själva. Men man måste vara på sin vakt för de kan bli elaka om man inte göra som de vill!


Här springer alla från sina gömställen och vill ha något gott att äta!


mera apor


mata mata mata


Mata  Mata  Mata





Mer bilder kommer sen ska åka och äta nu fick bråttom taxin går om 5 min
Puss o kram
//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0